Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jungler

assasix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2.png

Posiadam: 8000 IP

Zależy mi na: jungler

Preferuję:Dużą wytrzymałość i dobre ganki.

Dobrze mi się jungluje nunu.

PS. dodam, że nie mam 30lvl więc gram bez run. Ucze się junglować na normal drafcie.

Opublikowano

warwick. Super latwa jungla solo baron na 10 levelu, od 6 levela pr0 ganki

yyy ww to chyba tylko solo top...
Opublikowano

Shaco, jeśli na midzie jest ktoś, kto umie ładne zrobić harras i ty dobijasz, tylko on papier ;x.

a jak nie chcesz często padać to polecam warwicka, bardzo szybka jungla + przygwożdżenie.

ew. Noca, bo też dobry, ale często kusi, żeby zfeedować pod turreta czego nie lubie.

Opublikowano

Bierz wszystko tylko nie Warwicka. On przed 6 lvlem praktycznie nie ma ganków bo nie ma nic czym mógłby zatrzymać wroga czy szybko go dopaść.

A i dmg ma śmiesznie niski. Co z tego, że jungle nim można wykonać nawet bez run jeżeli ta należy do jednych z najwolniejszych?

Zanim Ty wbijesz ten 6 lvl, żeby mieć tego stuna z ulti to wrogi jungler "wygra" grę przeprowadzając do tego czasu 3-4 ganki.

Skarner, Udyr, Lee Sin, Rammus, Shaco, Trundle, Gankplank - to są prawdziwi junglerzy.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Wydaje mi się że alistar się nadaje.

skoro nie masz 30 to nie z jakimiś ogarami więc on będzie spoko.

Leczy się , ma pasyw do jungli, ulti z którym może divować i 2 stuny.

PS: nic nie kosztuje więc możesz sobie wypróbować pozatym jest w rotacji.

A kase zatrzymaj na coś ciekawszego.

Opublikowano

karthus , nunu , lee sin [obecnie darmowy] , volibear [ również darmowy] , skarner , fiddle , udyr . polecam ;]

01126666380217922511.gif

Opublikowano

Nie bierz ww, gorszego junglera nie znam, cholernie mocny w 1v1 ale ganki to ma tragiczne, dmg ma tylko z Q i ulti a ulti nawet pol hp papierowi nie wezmie... Lee, Udyr, Shaco najlepsi junglerzy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...