Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Z Uruchomieniem

smok3821

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogi Smoku!

Piszemy WłĄcza nie włancza, jak jedyne co umiesz to ustawic waypointy, to cieszę sie, ze juz niedlugo wrzesien i sie trosze podszkolisz...

Uklony,

Wasz Master

23998.png

6865.jpg

"Sex to nie szachy, konczenie w 3 ruchach nie robi wrazenia" :)

Opublikowano

Drogi Master !

Dostałeś warna za bezsensowny post z twojej strony i do tego nie na temat ;( !

Twój Spevil

#smok3821

ściągałeś tibię z tibia.com ? Możesz bardziej opisać to co się dzieje podczas próby uruchomienia ?

@down

To że chłopak nie umie dobrze pisać po polsku to nie znaczy że musiałeś strzelić taki głupi post ... Mogłeś napisać żeby zainstalował sobie firefoxa a nie informować go że w wrześniu idzie do szkoły bo na pewno o tym dobrze wie

Dałem Ci warna za " Post nie na temat, mający na celu ubliżenie autorowi ", ja tak to zrozumiałem choćby to " jak jedyne co umiesz to ustawic waypointy, to cieszę sie, ze juz niedlugo wrzesien i sie trosze podszkolisz... "

nie długo pisze się oddzielnie, sam robisz byki P;

Opublikowano

Drogi Spevil.

Jestem zmuszony calkowicie przyznac Ci racje, chcialbym przeprosic całą duszą i sercem mym za oftopa, ale nie wpieraj mi ze post byl bezsensu, przynajmniej chlopak nauczy sie podstaw poprawnej Polszczyzny.

A to, ze wyraZam swojezdanie wkulturalny sposob, jest powodem do warnowania? Prosze Cie wyjasnij mi to

Thanks in advance

@topic

jezeli nie sciagnales klienta z tibi com i nic sie niedzieje, prawdopodobnie w menadzerze powstaje pewnien ladny proces o nazwie server.exe ...

Wasz oddany,

Dano

23998.png

6865.jpg

"Sex to nie szachy, konczenie w 3 ruchach nie robi wrazenia" :)

• Dodaj nową pozycję...