Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Taric vs Karma

iwuspl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.png

Postacie: Taric vs. Karma

Zależy mi na: Supportowaniu

Dodatkowe informacje: Chciałem wiedzieć którą postać lepiej kupić , aby supportować . Czy kupić teraz Tarica czy pozbierać na Karmę

Opublikowano

Taric lepszy support, ale trzeba także "popaczeć", że Karma to bardzo dobry midowiec :D

Jeśli chcesz supp, bierz Tarica (ogólnie to najlepsza jest Soraka, ew. Sona)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Człowieku taric to jest z@jebisty support wiadomo sam topa nie ogarnie czy coś ale jako support jest świetny moze leczyc innych obniża pancerz.

Jednak są lepsze supporty niż on np Sona

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Człowieku taric to jest z@jebisty support wiadomo sam topa nie ogarnie czy coś ale jako support jest świetny moze leczyc innych obniża pancerz.

Jednak są lepsze supporty niż on np Sona

Wszyscy tak mówicie dlatego że ma ''heal'' tj. 70 hp , z ''niskim'' cd tj. ok 15 sekund ile dobrze pamietam i taki heal zżera 1/4 paska many a passyw mu nic nie daje, no chyba że to będize AD taric ;] Pozatym taki taric w teamfighticie moze jedynie wejść użyć ulti i zestunować jednego i to wszystko a potem tylko helać co 15 sekund (temafghty zazwyczaj trwają krócej) taric to najgorszy support , to jest moje zdanie.

aha no i oczywiśćie jest pedałem

Opublikowano

Obaj są nieźli, a który jest lepszy to też zależy od sytuacji i ad carry w drużynie. Osobiście polecam Karmę.

Opublikowano

Taric jest sporo lepszy. W ogóle karma, przecież nawet nikt tym nie gra :)

Chociaż moim zdaniem i tak są lepsi od nich.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

ku@#$ !

Pisałam juz to co prawda w teamcie Janna vs. Karma... ale specjalnie przekopiuje... jeszcze raz ktos stwierdzi ze Karma jest 'usless' , to chyba osobiscie go tą Karmą skopie na linii... -.-

btw. Heal Karmy laduje sie 5 sek... a ladunki mantry moze miec max 2. Mantra srednio laduje sie okolo 15 sek... co daje nam 1 heal > czekasz 5 sek > drugi heal > w momencie uzycia pierwszego healu juz zaczyna Ci sie ladowac drugi ladunek mantry znow 5 sek > heal ... co daje op supporta leczącego nie dosc ze po % bo leczy utracone % zdrowia + przelicznik AP... A nie jak inne supporty przelicznik AP ...

+ moj poprzedni post odnaszacy sie do Janiny

gufno prawda... Karma ma kilka razy mocniejsza bańke niz Janina + bańke Karmy można maksowac do 6 poziomu jak i reszte skilli ...

Janina ma mas heal... Karma tez ? Malo tego Karma leczy po % utraconego HP i leczy od razu a nie przez kilka sek i po malych ilosciach ...

Karma na mantrze zadaje potężne < jak na postac supportujaca > aoe z skilli... Janna ma tylko slowa i to taki ktory krótko trwa, Karma ma slowa ktory malo tego ze slow'uje to zdaje dmg w tf kiedy ktos przejdzie przez linke... Uwierzcie albo nie ale mam kazdego supporta i kazdym umiem grać < no moze oprocz Tarica, bo jakis taki pedałowaty jest i mi nie podchodzi, pomimo ze ma stuna >

Rankedy na 1,400 elo

2rankedy.png

rankedy.png

Po za tym Karma nie jest słaba tylko jest nie doceniania przez własnie takich graczy, bo "Janina jest lepsza" Gowno prawda ;d

Karma moze rzucic 2 heale raz na 12 sek z cd jednego 5 sek...

Tylkoe poprostu niektórzy nie ogarniają jaką ona ma potęgę ;> Wtedy giną jako pierwsi ^^

Nigdy nie graliscie Karma a mowicie ze jest do dupy, bo nigdy nie widzieliscie ogarnietej Karmy ... Taka LB tez niby jest OP, a bez pozadnego gracza ssie...

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

ku@#$ !

Pisałam juz to co prawda w teamcie Janna vs. Karma... ale specjalnie przekopiuje... jeszcze raz ktos stwierdzi ze Karma jest 'usless' , to chyba osobiscie go tą Karmą skopie na linii... -.-

btw. Heal Karmy laduje sie 5 sek... a ladunki mantry moze miec max 2. Mantra srednio laduje sie okolo 15 sek... co daje nam 1 heal > czekasz 5 sek > drugi heal > w momencie uzycia pierwszego healu juz zaczyna Ci sie ladowac drugi ladunek mantry znow 5 sek > heal ... co daje op supporta leczącego nie dosc ze po % bo leczy utracone % zdrowia + przelicznik AP... A nie jak inne supporty przelicznik AP ...

+ moj poprzedni post odnaszacy sie do Janiny

Nigdy nie graliscie Karma a mowicie ze jest do dupy, bo nigdy nie widzieliscie ogarnietej Karmy ... Taka LB tez niby jest OP, a bez pozadnego gracza ssie...

Nie zmienia to faktu ,że brak jej jakiegoś konkretnego cc.

Opublikowano

weź Tarica mimo , że nim jeszcze nie grałem.A o Karmie nie słyszałem więc zdecydowanie Taric.Już za wiele opiń się o nim naczytałem i sądzę , że Ci dobrze będzie służyć

Pomogłem daj + ...

Proszę o zdjęcie mi trochę % ...

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...