Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Prośba]

Sander9678

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy by ktoś był tak uprzejmy żeby mi podał link do referali ? tego co same expią , a potem przechodzą na inne konta?

@edt

Przepraszam ze nie dałem pełnej nazwy tematu , przepraszam za pomyłke

mca.png
Opublikowano

Wiem ze byl z 1 miesiac temu ale tak naprawde bardziej sie oplaca samemu grac mecze ;p poniewaz ten bot mial bugi jak ja jego uzywalem. I jeszcze taka rada odemnie jezeli expisz refy to wejdz w Samouczki>Trening Bojowy jak go przejdziesz to odrazu dostaniesz 2.5 lv za jakies 20 min grania z botami a potem normale ;p.

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Bot jest i działa wychodzą aktualizacje. Wchodzi na konto, wymyśla nick "robi" trening bojowy (po 20 min daje surrenda), później robi 12 customów oczywiście chodząc po mapie i po 20 min surr. 1 konto robi w 4h także jak nie masz zbyt wiele czasu to się opłaca.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

Bot jest i działa wychodzą aktualizacje. Wchodzi na konto, wymyśla nick "robi" trening bojowy (po 20 min daje surrenda), później robi 12 customów oczywiście chodząc po mapie i po 20 min surr. 1 konto robi w 4h także jak nie masz zbyt wiele czasu to się opłaca.

Albo na noc zostawic ;p

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...