Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jakie PSP kupić >?

ILove....Czosne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

było w cholerę takich tematów...

jak chcesz przerabiać tak na poważnie i mieć wytrzymalsze - od 1000 do 2004 (2004 ze starsza płytą główną)

jak chcesz przerabiać żeby sobie grać w gre, więcej kolorów to od 2004 (nowa płyta główna) do 3004 i tyle w temacie.

fs_overall.png

Opublikowano

Ja mam 100x i działa mi bez zarzutów. Wszystkie przyciski działają, z ekranem też się nic nie dzieje złego. Z mojej strony mogę Ci polecić ten model, chociaż myślę, że jakbyś kupił 200x, czy 300x to też się nie zawiedziesz ;)

1294477714-U1.png

Opublikowano

Wszystko Ci w moim poście na górze opisałem. Osobiście mam 3004 od ~3,5 lat i doskonale działa.

fs_overall.png

Opublikowano

Ja mam swoje PSP 3004 z sofcikiem 6.35 dałem za nie 499zł nie całe pół roku temu.Przerobiłem je i jest wszystko dobrze.

Moim zdaniem mozesz kupic normalnie 3004 ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja polecam Ci PSP 1004 Street, chodzą po 250 - 500 zł, dziś na allegro widziałem właśnie takie PSP z FIFĄ 12 za 370 zł w pudełku nowe. Pozdrawiam :)

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Opublikowano

street nie ma neta i na dłuższą metę lepiej dopłacić i mieć wszystko a nie "PSP Lite". autora jeszcze w ogóle interesuje ten temat?

fs_overall.png

Opublikowano

street nie ma neta i na dłuższą metę lepiej dopłacić i mieć wszystko a nie "PSP Lite". autora jeszcze w ogóle interesuje ten temat?

Jest dostępna przeróbka co umożliwia posiadanie internetu :)

4916.jpg

PSP 3004 SLIM 4GB + PSP 1004 STREET 4GB

46974.png

PS3 SLIM 320GB + 2x DUALSHOCK 3 + 2x KONTROLER MOVE + SHARPSHOOTER + KIEROWNICA LOGITECH DRIVING FORCE EX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...