Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tutoriale po Polsku - Wasze opinie

kubisa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym wprowadzić na youtube tutoriale o Lolu w języku polskim, opisywałbym tam różne postacie, pokazywał jak grać reprezentując przy tym MPC FORUM.

Co wy byście o tym sądzili ?

Taa.. Były minusiki ale zbieram plusiki :) daj + to nic nie szkodzi

Hala Madrid ... Fernando Torres !!

Opublikowano

Chcesz to rób, do czego jesteśmy Ci potrzebni?

I tak się tutaj nie wypromujesz.

Nie chodzi mi tu o wypromowanie, tylko chciałbym przekazywać innym coś, co umiem.

A wy jesteście potrzebni do tego by ocenić, czy by to sie przydało.

Opublikowano

Jeśli tylko masz chęci to ja nie widzę przeciwwskazań. To Twój czas i nikt nie może nim dysponować za Ciebie.

Chociaż moim zdaniem o wiele bardziej przystępniejszą formą był by zwykły tutorial w dziale, a film mógłby być dodatkiem do niego.

No i dział by się w ten sposób też rozwinął a i warny by Ci znikły : )

1373662483-U83583.png

Opublikowano

jezeli potrafisz grac w lola i sadzisz ze znasz jakies techniki ktore moga pomoc gracza to jak najbardziej. natomiast jezeli zaczynasz gre lub nie jestes jakis dobry to daruj sobie 90% osob tutaj i tak cie wysmieje mimo ze nie graja lepiej

Opublikowano

Jeśli potrafisz grac to OK

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

jezeli potrafisz grac w lola i sadzisz ze znasz jakies techniki ktore moga pomoc gracza to jak najbardziej. natomiast jezeli zaczynasz gre lub nie jestes jakis dobry to daruj sobie 90% osob tutaj i tak cie wysmieje mimo ze nie graja lepiej

W Lola gram już rok i gram bardzo dobrze, moje ELO - 1572 ;)

Opublikowano

Ja też gram dobrze, moje ELO 800 :D nie no tak serio to rób jak chcesz, nowym graczom się przyda lecz bardziej doświadczeni raczej nie skorzystają :P

Gold Member

nvm

Opublikowano

Sredni pomysl, jesli chcesz robic jakis tutorial to zrob to w formie poradnika na tym czy innym forum, bo gracze, ktorzy chcia sie nauczyc jakis takyk czy innych ciekawostek na teamat postaci wchadza najczesciej na forum dotyczace lola i czytajja poradniki.

Tak wiec radzie Ci pisac poprostu te poradniki, najczesciej chodzi wszystkim o buildy do postaci takze patrza poprostu na obrazki i podpisy pod nimi, wtedy wiedza kiedy i czemu sie to sklada.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...