Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Upload plików - Serwery Prywatne

Benito

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa pliku : Client Estius.pl
Waga pliku : koło 1gb
Coś od siebie : Potrzebuje clienta Estiusa spachowanego. Wynagordzę like and 5.

• Odpowiedzi 672
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nazwa pliku : Client ASTIUM
waga clienta : około 1gb
proszę o reupniecie tego clienta jest mi on potrzebny :) dam dużo like za reup na pw :) czekam ^.^

2hqtj10.png

Opublikowano

Nazwa pliku : Spolszczenie do serwera schiro2(tak sie pisze? xD)

Waga pliku :???

Coś od siebie : zalezy mi na czasie bo itemki za wolno bonuje

Opublikowano

Nazwa pliku :  Klient xenoxmt2 (stary)
Waga pliku :   Około 1gb
Coś od siebie : potrzebuje tylko starego klienta nowego nie chce

Opublikowano

Nazwa pliku : item_proto i item_list z klienta Ravia.eu
Waga pliku : około 500-600KB
Coś od siebie : Potrzebuję tych 2 plików, ponieważ w modzie są one z 8.11 a Ravia jest chyba po aktualizacji.

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nazwa pliku : Pliki serwera reinor.pl 

Waga : ok. 45.2 mb

Cos od siebie : poszukuje tych plikow od dosyc dawna ale jeszcze nie znalazlem kogos kto by je posiadal :c

Opublikowano

EJ mam problem ... czy uzyskam dobra odpowiedz. Chciałem zrobić swój serwer na Hamachi iż wszystko miałem dobrze pobrane ale nie mogłem wypaczować pliki serwerowe bo nie znaleziono na dysku C coś w tym stylu. Próbowałem dużo razy, myślałem ze poprostu pobieram złe pliki serwerowe a pobierałem różne np. Taki nieśmiały i podobne. Sory ze pisze tutaj ale bardzo prosze o odpowiedz na pw. daje + :) dziekuje z gory. Dokładnie pisze mi tak jezeli naciskam 2razy na paczera plików serwerowych:

,,C:/Users/Rodzinaa/Desktop/FBv82_by_taki_niesmiely.7z'' Archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszodzony

pisze mi to za kazdym razem :( !!! POMOCY :) !!!!

Opublikowano

Nazwa pliku : Client serwera Eternity
Waga pliku : ponizej 1GB
Coś od siebie : Potrzebuje tego clienta od zaraz, nie wazne po co poprostu potrzebuje. Poniewaz nie wchodze za czesto na MPC podaje moje GG - 18739239
 POZDRAWIAM!!! :D

Opublikowano

Nazwa pliku : Mysql serweru husaria 
Waga pliku : 10mb ??
Coś od siebie :Jeżeli ktoś ma bardzo proszę o udostępnienie teraz mam ale tabelki są popsute 

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Opublikowano

Nazwa pliku : Client Divine World s2
Waga pliku : ok. 1.2gb
Coś od siebie : Ze strony głównej nie da się pobrać a zależy mi aby na nim zagrać ;3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...