Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop na evencie vs lv

Luq4327

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam dzis od 13.02-26.02 jest event ze wszystkich metkow 5-90 lv dropia jakies skrzynie i czy sura wp 73 lv na ognistej na metkach bedzie dobry drop bo nie wiem czy nie mam za malego lv bo kamole slabo leca a o metki nie ma problemu eq 5b ostrze g10 robi swoje nie musze uciekac od metka ani nic ale nie wiem czy akurat na tych metkach a z moim lv co wydropie co o tym myslicie za slaby lv ?

xxx

Opublikowano

Masz złe info techl4nd w dt i świątyni smoka nie lecą skrzynki.

MOBO: Asus Pro Gamer z97

CPU: Intel CORE i5-4690K                                                             CPU cooling: Arctic 7 Pro Rev.2

RAM: Corsair Vengeance Pro Red DDR3, 2x4GB, 2400MHz, CL11  GPU: nVdia GeForce 980Ti Matrix Platinum 6GB

SSD: Kingston SSD Now 2,5'' 120GB                                               HDD: Samsung 1TB

PSU: Corsair CX750                                                                                                  TOWER: IN WIN GRone Full Tower (black)

Monitor: Acer 24' K242HLABID + LG L1918S

Opublikowano

Masz złe info techl4nd w dt i świątyni smoka nie lecą skrzynki.

tak ale to już nie o to chodzi tylko ze nie wbije na metki na dt bez 75 lv a ja mam 73.

xxx

Opublikowano

No najlepiej by Ci było na 75 ale dziś raczej już tego nie wbijesz więc metki na ognistej na pewno będą Ci dropic

jeśli nie dropnie no nie wiem z 10metkow to nie przenos się na inne bo tylko stracisz cenny czas jak nie za 10 razem to może za 11 akurat dropnie.

Bo z takim eq i ostrzem to dość Ci będzie szło

ZBIERAM PLUSY +

Opublikowano

omg nie wypowiadajcie sie skoro nic nie wiecie to glownie chodzi mi o GanerPL

na twoim lvl dobrze powinny leciec w lesie/piekle jak bd leciec tak jak rozdzki na hallowen to ja sura 75lv z x2drop w piekle z kazdego metka mialem ja ;) a w lesie siedzialo wiecej osob bo latwiej sie tam metki klepie(slabsze respy)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ognista/Red Las

Na ognistej poza metkiem 70 jest jeszcze ognisty król ;-)

W red lesie nie wiem czy na tym poziomie już pd`ków nadropisz .

2dhsfhw.jpg

Opublikowano

a mozecie mi dac jakas mapke lub powiedziec w ktroych m,iejscach sie respia metki w red lesie ? bo na ognistej lipa kilka h dropu z rekawica i jeden kamol i troche ku.

xxx

Opublikowano

a mozecie mi dac jakas mapke lub powiedziec w ktroych m,iejscach sie respia metki w red lesie ? bo na ognistej lipa kilka h dropu z rekawica i jeden kamol i troche ku.

http://board.metin2.pl/board37-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board70-poradniki/board1175-gra/1667566-spis-kamieni-metin-wyst%C4%99powanie-opis-drop/

1332703407-U173186.png

"Bo My tu się szanujemy zamiast dupy sobie lizać!"

Opublikowano

Zwykły las polecam w 100%

Boosy to wiesz jakie dasz rade :)

http://wiki.metin2.pl/index.php/Skrzynia_Amora

Dla tych co nie wiedzą co to jest.

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...