Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Problem Z Unl.Ammo

XxVoJoxXD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM

Mam Problem co do opcji w hacku (UNL.Ammo)

1.Wlaczam cheata wszystko dziala

2.Wbijam na jakis Room Mapka.(Marien)

3.Odlapam opcje Unlimited Ammo.

4.Gram okolo 10/5min I wyskakuje Party Program Detected.

5.Gdy nie wlaczam Unl.Ammo wszystko dziala gram nawet 3H bez crash'a

Prosze poradzcie mi co mam robic.

Za karzdego posta daje .::Like::

PS.Uzywalem juz kazdego hacka i niestety (PPD).

abstrakcjawiecacywzorci.jpg
Opublikowano

Party program detected - ten komunikat wyskakuje, kiedy hack jest wykrywalny. Najlepszą opcja jest zmiana haka.

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

A zobacz hack'a SiroSixa i opcje SuperUnlimitedAmmo, mi ona działa bardzo dobrze...

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

a czemu ci nie działa? może uzywasz min? bo wszystkich PX można użyć MAX 5 razy! tzn. medic box, flashes , M14, adrenaline, stamine, ammo box itd.

Opublikowano

Takie opcje tego typu często crashują lub właśnie wyskakuje Party Program (nie zawsze ale często). Albo za często używasz albo coś. Postaraj używać się ich trochę rzadziej i nie przesadzaj a wtedy nie będziesz miał tak dużo crashy.

Pozdrawiam, Mathias.

Opublikowano

wtf ? jak wy bana dostajecie ja robie tak i po 1 roku 0 banow :D : super jump (x1,x1000,x100 lub graviti (zalezy jaki jest pierwszy ps szukaj gravity bo on najleprzy ) ) , nfd -no fail damage , unlimited ammo/auto ammo -nieskonczonosc amunicji/samo ci laduje ammo os jak unl.ammo :) ps jak grasz na zombi to tylko zombie opk unlimited/auto ammo unlimited/auto medic/health i super jump'a tak jak wczesniej pisalem x1... PAMIETAJ !!!!!!!!!!!! graj tylko na bg i ai (na innych typu cqc,ou czesto graja duze lvl i daja bany :P)

DAJ LIKE THIS I ŻYCZE WAM WSZYSTKIM MIŁEJ GRY I UDANYCH WALENTYNEK :P

PAMIETAJ O MOICH REGUŁACH BY ME

Opublikowano

bana nie dostaniesz, ja gram na WIN7 x32BIT pprzez 8h na unl. ammo i super unl. ammo i nie mma crasha a wywalam 420 pocisków na minutę (z rpg)

+ rapid fire stp.5. Więc problem musi być z twojej winy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...