Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno boostów

RockYea

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ! Otóż chcę dziś zakupić 7.200 boost poprzez przelew bankowy, ale dziwi mnie strasznie że to jest tylko 1,95 zł ! :O

Dawno nie grałem w Worlda ( ok. roku ) więc chyba coś się pozmieniało. A więc powiedcie czy to prawda i czy jest to bezpieczne.

Polecą lajki !!

PS Da sie przez pocztowy24 ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Owszem, to jest bezpieczne. Ale lepiej kup za 11 zł 60tysięcy boostów. :) Tam piszę, że niby 60 jest, ale to tylko bug i się dostaje 60.000. Ostatnio kupowałem i to bezpieczne na 100%!

2n87xgl.jpg

: )

Opublikowano

Tak to prawda boosty są teraz tanie jak barszcz i wszyscy je kupują.Oczywiście że jest to w pełni bezpieczne - sam kupowałem parę razy i nie było problemów.

Nie polecam kupna przez przelew bo EA nie obsługuje wielu banków,więc nie wiem czy się uda.Polecam kupić PaySafeCard,który jest bezpieczny i bardzo szybko dokonasz płatności.Najtańszy PSC kosztuje 20zł więc około 100k boostów.Kupisz go niemal w każdym sklepie(centrum,żabka) czyli tam gdzie sprzedają doładowania do telefonów.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

A czy EA obsługuje bank pocztowy ?

i o co chodzi z tym ' zawiera 18%pkt. speedboost ' itd. które są nad ofertami ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Co do banku to nie wiem, ale 18% oznacza, że o tyle procent jest dodanych boostów- po prostu bonus sb=18%

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Okej, dzięki teraz ostatnie pytanie ... po wybraniu przelewy24 przenosi mnie na moneybookers czy to jest bezpieczne ? Mógłby ktoś wytłumaczyć jak to działa ?

btti.png

nfsw_ELOMELO.png

Opublikowano

Tak, polecam tez pay safe carda. Idziesz do sklepu, prosisz o to. Następnie przy zakupie boostów wpisujesz kod z karty. Nic prostszego! Ja obecnie tylko tym kupuje. :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Okej tłumacze.

Zaczynamy od najtrudniejszego, choć nie dla wszystkich trudnego :D : Idziemy do sklepu i prosimy o kartę ,,pay safe card". Te karty są za 20, 50, lub 100 zł.

Okej, gdy ją mamy to idziemy na kompa i wchodzimy do boost skkepu. Wybieramy opcję tej karty i klikamy złóż zamówienie. Przekierowywuje nas na stronę karty i wpisujemy tam kod z karty. Czekamy,aż tranzakcja się skończy i juz!

P.s. Gdy zużyjesz 11.85 to 8.15 zostaje na tej karcie, więc możesz kupować dalej ;D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Bardziej się opłaca za 11 zł ;P

Przelewem albo PSC ;P Bo to za ~2zł. to nie opłacalne

X

by Me.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...