Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] AK-74u czy STG-44

aLowPlayer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

STG-448.jpg (tak jakby ktos nie wiedzial)

Moje pytanko. Kupilem sobie AK-74u na 90 dni, oplaca sie to przerobic na tą broń?

Miałem ją 1 dzień i jest troche podobna statystykami do g36e.

Przerabiac czy nie przerabiac, oto jest pytanie.

sygnaturkalow.png
Opublikowano

Jakie tryby grasz ?

STG strasznie mocne,mi się tym dobrze gra na SnD Eli pRo

90 dni to strasznie dużo,wydaje mi się że ci się broń znudzi..

Opublikowano

Dla początkujących broń może być trudna do ogarnięcia, bo dość duży recoil, ale jak się ją opanuje, to przeciwnicy niech mają się na baczności :P. Opłaca się przerobić AK na tą broń, mi bardzo przyjemnie się nią grało.

Opublikowano

Broń boska z ciężkim recoilem ja bym polecał pograć tydzien ak74u i potem przejśc na kolejny poziom czyli na STG-44

Jak odrazu przerobisz możesz nie ogarniać i stracisz całą "przyjemność" z gry i nie będzie chciało ci sie tym grac ;).

Ja polecam tydzien akaczem pograc i dopiero zmieniac

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

kupiłem na 1 dzień AK-74u i przerobiłem ja na STG-44,z tego co pamiętam różniła się jedynie minimalnie większym damage,bardzo minimalnie większym 8S

(bynajmniej jak porównywałem) mi osobiście nie leżała ta splówa,ani przed ani po przerobieniu,na FT cabin fever jeszcze jeszcze w miarę się sprawdzała ale jako ostatnia,taka na zapchaj dziurę :unsure: (miałem w ekwipunku i STG-44 i AK-74u,różnicy nie odczuwałem), na eli czy choćby nemesis ...męczarnia... :( ale to moje doświadczenie....róznice w wyglądzie :D po za wyglądem jak wyżej :D

Specjalista
Opublikowano

przerabiaj, do tego celownik od CSMa i jedziesz

a jeżeli nie jesteś pewien to ograj przez jakiś czas ak, a potem jak się znudzi to go przerób

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

No więc z tego co widzę , nie bd już więcej odpowiedzi.

A autor chyba rozumie , że broń ludzie polecają.

(Wynikło w tym temacie kilka powtarzanie odpowiedzi , powinny być warny , aby temu przeszkodzić zamykam temat , jak by co aby otworzyć pisz na PW )

EOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...