Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] prostego exp bota

mpcforum_1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. To mój pierwszy post tutaj więc proszę o wyrozumiałość. Przeglądnołem dział download, nawet kilka botów ściągnąlem jednak nie chcą mi one działać. Z racji tego proszę o coś na maxa prostego podobnego do easymetin2 żeby expiło, samo pociło, można było ustawić co ma podnosić a co nie, zbierało yangi i było możliwie jak najprostsze w obsłudze i uruchomieniu. Posiadam windows XP 32 bit

Z góry dzięki

pozdrawiam

Opublikowano

Tak znalazłem już ten link, ściągnołem multibot by slait 1.8.8 i co dalej? Może mi to ktoś tak jak najprościej wyjaśnić? Musze jeszcze coś ściągać?

Opublikowano
1. Ściągamy paczkę i wypakowujemy

2. Ściągamy blokadę HS polecam: http://www.mpcforum....da-hackshielda/

3. W folderze z metin2 tworzymy plik start.bat w tym pliku wpisujemy: start metin2client.exe

lub zmieniamy nazwę z metin2client.bin na metin2client.exe

4. Włączamy Injector.exe potem w What to inject wpisujemy metin2client.exe

5. Klikamy Browse i wybieramy plik Metin2 Multibot 1.8.8 by Slait.dll teraz włączamy obejście lub metin2client.exe

5. Gotowe

Wszystko w temacie masz.

Opublikowano

To chyba hs-a musze jakoś inaczej obejsć bo ten link mi nie działa :( I skąd ten injector pobrać? bo jakiś jest w tym 1.8.8 ale to całkiem inaczej wygląda niż na filmie. Sory za pewnie dla niektórych dziecinnie proste pytania i dziękuje za pomocne odpowiedzi

Opublikowano

Ok coraz więcej rozumie tylko poprosiłbym jeszcze sprawny link do injectora takiego jak w tym filmie bo na nim się wzoruje

EDIT: chyba sobie z tym poradziłem tylko coś jest nie tak bo mi wyskakuje taki komunikat: registerseite mit Index 0 konnte nicht geloscht werden i włącza sie metin bez bota. Jest na to jakiś sposób?

Weteran
Opublikowano

Metin musisz mieć aktualny.

Zablokowany hackshield.

Zapraszam cię tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/553711-tut-jak-wstrzykiwac-dll-w-proces-metin2/

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Dzięki wielkie wszystkim. Bot chodzi :)

CZESC

Mam wielką prośbę

Jakbyś miał czas byś mi napisał dokładnie jak wgrać tego bota , chodzi mi o dokładny opis bo dawno grałem i juz nie pamiętam o co chodzi. najlepiej jakbyś mi te linki przesłał z których mam wszystko sciągnąć i opisik dokładny co pokoleii, będe bardzo wdzieczny, ja gram na etheorze POZDRO i dzięki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...