Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto FE na start ?

kuba1120

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie . Moi koledzy mówią że dasie wystartować z kontem FE. Jeśli macie pomysły to piszcie. A jeżeli nie to powiedzcie jak szybko można uzyskać FE nie używając bota.

Opublikowano

da sie jak uzywasz bugu na kredki:) bez bota to dziennie ok 500 mln albo i lepiej jak masz wiecej czasu:) i licytujesz wszystko wiec wyjdzie ok tygodnia i masz fe

Opublikowano

Właśnie wpadł mi pomysł. Test serwer ot cała magia ;)

Tym sposobem nic nie zdziałasz , też o tym myslalem , probowalem i nioc.

Opublikowano

Ja mam konto na jednym z serwerów po 5 miesięcznym boceniu bez przerwy z jednym warnem. Jest tam FE i 20 lf4 ok 40 PP oraz chyba 8 tys PD nawet wrót nie robiłem. AMMO samego x3 mam 7 Mln. wrota wszystkie są :) podwójnie. Konto przez ten czas na VPS zebrało ok 16 Mln URI. Chyba zacznę grać na GE 4 :D

Opublikowano

thx tego tematu nie zamykam bo może ktoś znajdzie sposób;)

Nie ma takiego sposobu^^ Jedynie że na allegro kupisz FE to potem zaczynasz z FE :)

1329679176-U173186.png

Opublikowano

OMG?

Trochę mnie pokrzywiło jak przeczytałem ten post...

Tak samo możesz napisać że w sklepie Cię oszukali bo Ci lizaka dwa razy wbili...

Na Allegro - jeśli ktoś Cię oszuka, to ten oszust jest już oskarżony za oszustwa i kończy w sądzie...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...