Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Jakie pismo do TP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

chciałem zapytać jakie napisać pismo do TP:D ?

Bo nie mam możliwości założenia internetu , a po wejsciu do unii powinni udostepnić każdemu dostęp do internetu.

Mieszkam w małym mieście, a dokładniej w centrum wszyscy w tej miejscowości maja TP, NETIA... (no oczywiście tych których znam) :)

Już 7 lat temu chciałem założyć TP lecz nie dało rady, dzwoniłem do TP zapewniali mnie że mam dostep do internetu i po kilku dniach okazało się że nie mam ...

Byłem w siedzibie TP i powiedzieli coś o PCM jakimś, więc napisałem o tym pismo wyslałem im i już czekam 2 miesiące i nic... A zapewniali mnie że będzie to trwało do tygodnia. Dzwoniłem na błękitną linie ale dupa... Oni to już wg nic nie wiedzą .

Co najlepsze sąsiad co mieszka 5 metrów dalej na innej ulicy ma 6mb/s .

Rozmawiałem z sąsiadem i on też walczy z TP :D Tylko jak jemu odpisali to musiałby zapłacić 6tyś zł żeby coś tam z linia zrobili ...

Może ktoś miał taki sam problem jak ja ?? :)

Co można jeszcze zrobić ? Jakieś pismo do TP w warszawie czy gdzie tam mają tą główną siedzie ... Tylko co można w nim napisać ? :D

Sory za błędy ale śpieszyło mi się bardzo ;p

I proszę o pomoc :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...