Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy opłaca mi się!(g1)

WRmt2CAL3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanko Czy opłaca mi się Kupić przez sms 6 k g1 + premium 3 dni? Czy ten gościu nie nabił sobie zadarmo tego g1 i mi za 65 zl chce wcisnąć?Nie mów cię ze to oszusta bo Znam go i sprzeda na 100%!

Witam mam takie pytanko Czy opłaca mi się Kupić przez sms 6k dinar + premium 3 dni? Czy ten gościu nie nabił sobie zadarmo tego g1 i mi za 65 zl chce wcisnąć?Nie mów cię ze to oszusta bo Znam go i sprzeda na 100%!

Opublikowano

6G1 i premka gold 3dni za 65zł? Ty sobie z nas jaja robisz ;>? Nie opłaca Ci się wgl..

Jasne że Ci się opłaca..! 6k G1 za 65zł? Chłoopie, ty to masz farta ^^

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

To jak w końcu to ma być 6g1 czy 6k dinarów. W sumie 6k dinarów nie da rady komuś sprzedać minimalnie 10k.

Do końca nie rozumiem tego co napisałeś. Jeżeli ma być to 6g1+ premka na 3 dni za 65zł to wychodzi dla mnie zbyt drogo. Na allegro premke na 3 dni możesz dostać nawet za 4 zł.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Jak najbardziej ci się opłaca masz 6K G1 możesz se kupić 2x Retaile albo 2x retaile na 10 lat (TMP9 i Famas Gold) + premka na 3 Dni jesteś w niebie :D dlatego mówię ci od razu bierz!

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...