Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]E-mail

LordChesse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mail potwierdzajacy nie chce przyjsc - czemu?

email mam taki [email protected] jest na onecie czekam juz pol godziny i nie chce przyjsc probowalem sie 2 raz rejestrowac ale sie nie da uzytkownik o takim e mailu juz jest zarejestrowany. pomocy:D dam like

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

Spróbuj założyć konto na gmail, tam dochodzi najszybciej. Może być tylko 1 e-mail na konto. Zobacz też w spamie na poczcie

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

1)Mogłeś źle wpisać email.

2)WoT z jakiś powodów uznał że coś z nim nie tak. Niektóre strony nie akceptują tego typu emaili.

Rozumiem że spam sprawdzałeś?

Opublikowano

Onet ma najgorsze skrzynki z możliwych, w wielu grach MMO spotkałem się z problemem ONETu. Zmień człowieku na Gmail, wszystko dojdzie w mgnieniu oka.

imetin_logo.png

Opublikowano

na gmail szybko dochodzi :D jak nie masz w folderze spam lub ci nie doszlo . zaloz konto na gmail :D

Daj like

chyba ze się boisz dać like ;]

jak nie dasz like to daj minusa xD

Ale jak dasz minusa, to znak ze się boisz kliknąć like ;]

Opublikowano

no ja tam nie wiem. ja coś mam do tego gmaila ale za bardzo nie wiem co. jak się przywiązałeś do swojego konta na onet (tak jak ja, gdzieś 5 lat już mam to konto) to załóż takie specjalne konto na gry takie jak WoT itd. ja polecam o2. od 3 klasy podstawówki często zakładałem tam konta ;p i jak wejdziesz na swoje konto onet to kliknij "+ dodaj nową skrzynkę" i tam wpisz swojego drugiego e-maila i hasło do niego.

@topic

tak jak koledzy up napisali onet jest specyficzną skrzynką. mi czasem tam dochodzą linki aktywacyjne po 2 dniach, ale to rzadko. nie zgodzę się z nimi co do akceptacji onet przez WoT. ja mam na Wocie konto onet i czekałem max 5 min na link

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...