Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie- ważne

aro9981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, no więc mam pytanie. W wowa gram dość niedługo i wszystkiego nieogarniam, ale jak chodzić na dungeony( low level), insty i BG? Aha, i jak zdobywać honor points? Gram na JarGames WoTLK

PS gram humanem !!

Opublikowano

Na dungeony (czyli instancje) chodzi przez to :

http://www.wowwiki.com/Dungeon_Finder

Od 15lv.

Na BG przez player vs player które znajduje się obok Dungeon Finder. Dostępny jest od 10lv i na BG zdobywasz honor ;)

simply.4557.gif

Opublikowano

Cześć, no więc mam pytanie. W wowa gram dość niedługo i wszystkiego nieogarniam, ale jak chodzić na dungeony( low level), insty i BG? Aha, i jak zdobywać honor points? Gram na JarGames WoTLK

PS gram humanem !!

Możesz pomarzyć o DF i BG na niskich lvl.

Co do bg wchodzi raz za czas i to dla tego, że mało ludzi chce grać bg na takim lvl więc nikła szansa na tym sevie.

Co do DF bez ekipy lov LVL nie wejdziesz przez DF tam nik nie zapisuje sie na DF a jak już to pewnie z 2/3 osoby innymi słowy znajdzie sobie 5 ludzi ( tanka, heala i 3 dps ) na podobnym do twojego lvl i czyście DFa

LOOK

Coś dla stałych spamerów:

Lekcja korzystania z forum część 1

A tu część 2^^

943906349.png

Opublikowano

Noo.. teraz znalazłem sobie inny serwer ( heroes wow ) mam druida 80 lv ( expilem ) i chciałbym sobie isc na takie BG. I co teraz?

Opublikowano

Na heroes wow są dwa realmy:

1. max lvl 255 - by zapisać się na BG trzeba osiągnąć 255lvl

2. max lvl 80 - klikasz H i zapisujesz się na BG.

Oczywiście jeżeli nie ma ludzi - nie ma BG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...