Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Poszukuje] Skrypt kwejk / demotywatory / besty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, nie wiedzialem w jakim dziale mam napisac, wiec pisze w tym : ), najwyzej prosze moda o przesuniecie mojego tematu...

poszukuje skryptu strony jak kwejk demoty czy besty, dzialajacego bo ten od krychy niestety nie dziala ; )

z gory dziekuje za pomoc

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Że co ?! Notatnik i program graficzny. Ty chyba nie wiesz jak wyglądają nawet te strony

Zobacz sobie :

Demotywatory.pl

Kwejk.pl

Besty.pl

@Requin - jeśli od krychy nie działa to musisz poszukać coś w internecie. Ew. będę mógł napisać coś jak Kwejk gdy będę miał czas. Ale bez głosów bo tego nie potrafię :/

Jbc to pisz na GG :

11738852

Opublikowano

ok napisane : ) bnmbb blondynek nie popisales sie swoimi umiejetnosciami pisania skryptow : D btw to jest joomla ;>

Nie kłóć się z idiotą - sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Trudno poszukać? W dziale dałem 2 skrypty. Demotów i kwejka... -.-

Demoty - localhost / płatny host

Kwejk - darmowy host

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Zamykam. Wyjaśnione, ale widocznie autor myśli, że dostanie idealnego klona kwejka/demotów...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...