Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Szmaragdy i wierzchowce klient 2011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema

mam 2 problemy:

pierwszy z szmaragdami tzn.nie wiedze ich w eq a jak je ubiore to sa białe,mam wgrane zapytania do bazy ale do klienta nic nie wstawiałem poniewaz gram na kliencie z 2011 i plikach 2010(m c n c c)wiec chyba pawinny byc juz wgrane na klienta

drugi problem do z wierzchowcami nie widze ich wcale wpisuje komende(mount_test 20110)niby na nich jestesm ale ich nie wiedze,tak samo jak z szmaragdani w kliencie nic nie grzebałem bo powinny tam juz byc a z zapytaniami do bazy mam tez problem tzn jak je i wpisze wcisne enter to wystakuje blad ze nie moze ich wgrac

jak juz pisałem gram na plikach z 2010 m c n c c i na kliencie z 2011

Z góry THX

Opublikowano

Ściągnąłeś sobie jakieś gotowce za pewne ,a do tego musisz mieć odpowiedniego clienta .. Pobierz nowego cilenta z takimi rzeczami jak masz na serwie ..

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

1. Jak masz białe to brak textur PC,pc2 a jak nie widzisz zbroi w eq to wina icon i itemlist.txt .

W msm zle dodałeś który znajduję się w root -wpisy albo w PC , pc2 coś zle dodałeś

2.Też brak textur , dodatkowo sprawdz w root plik npclist.txt czy masz dobrze pododawane.

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...