Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Lagi :(

XerioSek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Gram sobie w Metin'a na " Tiverii " gra chodzi dość płynnie na najniższej konfiguracji, choć nie ukrywam, że mnie wkurzają te ściny, a więc przejdzmy do rzeczy, gdy chcę sobie np. pooglądać shopki w m1 na ch2 to mam takie lagi, że ledwo mogę się ruszyć, mam bardzo słaby sprzęt, oto on:

Procek: AMD Duron 1,3 GHz

Ram: 512 MB

Karta Graficzna: NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/ Model 64 Pro (32 MB)

A moje pytanie brzmi w ten sposób, istnieje jakiś sposób/program który " zwalcza " lagi w Metinie? Albo zwiększa o choć trochę wydajność gry, abym mógł po tych shopkach sobie pooglądać?

Za odpowiedzi sensowne i na temat rzucam Like'yami..

W przypadku, gdy mi ktoś tak na prawdę pomoże, daję mu like w każdym poście + daję 5 w profilu :)

Pozdrawiam.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Hmm. Raczej nie ma żadnego programu który zwalczył by te lagi. Nie oszukujmy się, po prostu masz słabego kompa .. Masz powyłączane wszystkie programy typu gg, ts itd ?

Opublikowano

Hmm. Raczej nie ma żadnego programu który zwalczył by te lagi. Nie oszukujmy się, po prostu masz słabego kompa .. Masz powyłączane wszystkie programy typu gg, ts itd ?

Tak mam wszystko powyłączane... Z tego co słyszałem są takie programy które zwiększają FPS w grach... Tylko nie znam ich nazw, przez co pytam tutaj.

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

Gamebooster - wypróbuj.

Miałem 3 tyg temu, jeszcze lepszy komp 1.6 Ghz, i również aby pooglądać shoopy w m1 miałem masakryczne lagi.

Jedyne wyjście - Nowy lepszy komputer

Opublikowano

GameBooster - wyłacza niepotrzebne procesy

oczyść kompa ze smieci - CCleaner

kiedyś miałem kompa 1.1ghz 256mb ram więc stawianie shopa to hardcore,

teraz mam 1.6ghz 2gb ram i trochę lepiej jest polecam ci szczególnie GameBooster mi pomagał gdy biłem metki np: na starym kompie resp mobów byl spózniony i po kilku sekundach widziałem respa.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Nic tu nie zmienisz .. Takie programy to szajs nic prawie nie dadzą . Musisz mieć lepszego kompa .

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Podsumowując :

* Wypróbuj GameBooster

* Wyczyść rejestr oraz wszystkie zbędne pliki CCleanerem

* Jeśli to nie pomoże, niestety będziesz musiał zakupić nowy komputera abyś nie miał takich lagów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...