Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Warwick

stokarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej ostatnio zaczolem grac Warwickiem i chcialbym isc nim do jungli

Mozecie mi powiedziec jakie itemy kupowac jak ladowac masterki i jak ladowac skille

Oczywiscie daje like

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

WW to najłatwiejszy jungler i można zaczynać w sumie z każdym itemem xD Ja polecam na początek albo cloth armor lub long sword. Zależy jakie masz runki i wgl, ale ja z moimi brałem skill W na początek.

A tak btw. na niskie lvl'e to dobra postać do jungli, ale na rankedy i na wysoki lvl się nie nadaje ;)

Do jungli polecam: Udyr, Shyvana, Shaco

s

Opublikowano

Long sword + potka. Zaczynasz od skilla "w"

ww ma najłatwiejszą jungle, ale ganki strasznie słabe. Jedynie z ultem można dopiero coś zrobić.

Już lepiej iść warwickiem na solo topa.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

WW taki pewny gank można wykonać od 6 lvla bo wcześniej to pożal się Boże

Shaco jest dobry ale często jest banowany na niskim elo

oczywiście nie mówię, że ww jest ogólnie słaby bo może np. kontrować ulti katy swoją ultą ;d

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Warwickiem dobrze sie jungluje ale tak jak piszą up słabe ganki bo nie jest szybki i nie ma żadnego takiego skilla. Co najwyżej jak mają 50% hp to szybki jesteś. Napoczątku dajesz W żeby szybciej bić itemy to Armor i 5 potion. Postać nie polecam lepiej ci dozbierać do shaco również dobry do jungla jak i na ganka ponieważ Q znikasz E dajesz slowa !

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

WW to najwiekszy fail do jungli, co z tego ze szybko robi i nie traci hp jak ma lipne ganki. Ulti prawie nie zadaje dmg. Lepszy na linie, chociaz na topa są lepsze picki o wiele wiec w ogole nie polecam kupowac warwicka.

Opublikowano

WW jest mocny na jungli, aczkolwiek na high ELO wymięka, nie jest tak przydatny zespołowi w TF'ach jak nocturne czy też Lee, od siebie mogę Ci powiedzieć tak:

runy:

marki: armor penetration

seale: armor

glyph: attack speed

quinty: armor penetration

zaczynasz cloth armor i jeden potek, jak dla mnie więcej nie trzeba, a szybciej będziesz miał gold'a na kolejne itemy. Dążysz do złożenia mardredów między czasie kupując butki. Kolejne itemy składam różnie, możesz wybrać:

cloth armor > potek > mardred razors > boot of speed > mardred bloodrazors > butki mercuriale > wit's end > sunfire > spirit visage > guardian

buildów jest dużo i jeszcze więcej, można również składać go typowo pod autoattack, możesz kupić PD, IE i też będzie, to zależy jakich masz przeciwników

przykładowe skille: w q q w q r q e q e r e e e w r w w

Opublikowano

skoro taka latwa jungla i strasznie slabe ganki to czemu nie kupujecie butow dla wzmocnienia gankow ?

ja staram się kupić buty zaraz po madredach lecz zazwyczaj zależy to od ilości kasy i czy gank był udany czy nie

1375207970-U250359.png

Opublikowano

dzieki wszystkim za pomoc temat mozna zamknąć:D

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

• 4 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat się przedawnił.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...