Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie premka za sms

LordChesse

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam słyszałem że jest tańszy sposób na kupowanie premek za sms niz na gamefirst . czy to prawda ? jesli tak to prosze o link z góry dzięki ;)

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

Kiedys na PlaySpanie byl taki sposob, ze mogles kupic premium za smsa tanio w normalnej cenie teraz tego sposobu nie ma. Ale na allegro czasem ludzie sprzedaja premki za smsem. I tam mozna tak kupic.

Opublikowano

Kiedys na PlaySpanie byl taki sposob, ze mogles kupic premium za smsa tanio w normalnej cenie teraz tego sposobu nie ma. Ale na allegro czasem ludzie sprzedaja premki za smsem. I tam mozna tak kupic.

wiem wlasnie na playspanie kupowalem zawsze potem przerwe mialem a tera wrocilem i sie pozmienialo wszystko (nawet playspan) a na allegro zadko kiedy i trzeba praktycznie codziennie filować tam czy ktos sprzedaje może troche duzo roboty nie uważasz? :) w ostateczności skorzystam z tego allegro ale wolalbym jakby ktos mial jakas stronke z tymi premkami wlasnie z gory dzięki

Mat.hias i tak like masz ;)

Pomogłem ? Daj Like =D

Opublikowano

Tak można kupić za sms chyba silver na 30 dni wychodzi 90zl z groszami a ze zniżką była 63z groszami Gold 30 dni jest chyba za 110Zl tylko nie wiem czy na pewno

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

Ja bym Ci odradzał kupywać premki za sms . Silver jak napisał @up kosztuje około 90 zł w najlepszym przypadku 60 . Na allegro możesz znaleźć promocję premkę silver za 20 zł . Sam kupowałem więc chyba bardziej proponowałbym Ci allegro ;)

Opublikowano

@up wole za sms bo mam telefon na doladowania i postanowilem 3 razy w miesiacu ladowac fona to jest jakies 90 zl na miesiac a ja tyle w zyciu nie wyczerpie wiec mi zalezy na sms ;p

Pomogłem ? Daj Like =D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...