Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Balmorą.

Kuzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zainstalowany sp3, gdy włączę balmore pasek ogólnego postępu dojdzie do końca, nad nim piszę: Gotowe. I klikam start, to okno się wyłącza i nic.. Gra się nie włącza. Proszę o szybką pomoc :(

kuzyk2.png
Opublikowano

Jestem administratorem, spróbuję reinstal i dam edita.

Ja też na koncie Administratora a musze odpalić Prawym na ikonke i "Uruchom jako Administrator" =)

Sprawdź to a nie zaśmiecaj rejestru ;x

footer_logo.png

Opublikowano

reinstal clienta

softuser.jpg

Dawajcie + jeżeli pomogłem to nic nie kosztuje.

Jeżeli potrzebna pomoc pw pomagam tyle ile w mojej mocy.

I love Rock.

Opublikowano

Reinstal nie działa.. Co ja mam zrobić ? ;x Obok przycisku start jest 5 kropek, tylko pierwsza jest zielona a reszta ma inny kolor, mam czekać aż all będą zielone ?

kuzyk2.png
Opublikowano

Czekam już nawet długo i nadal tylko 1 kropka zielona, założyłem konto i zrobiłem temat na forum Balmory ..

kuzyk2.png
Opublikowano

Czekam już nawet długo i nadal tylko 1 kropka zielona, założyłem konto i zrobiłem temat na forum Balmory ..

Te kropki nic nie znaczą =) Wiele osób tak jak ty miało ten sam błąd na starcie Balmory tj. nie dało się uruchomić bądź nie patchowało ;x

Kliknij na Ikonkę Patchera, prawym przyciskiem myszy i daj "Uruchom jako administrator". Powinno działać ;x

footer_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...