Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak oszukiwać ludzi w metin2

irfandel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proponuje zabijać potwory, leci z nich kasa :) a jeśli chcesz oszukiwać i chcesz, by ludzie tracili eq tylko i wylacznie na swoja korzysc to kup pistolet i strzel sobie w główkę... ta gra to ma być przyjemnosc a nie okradanie.

5.jpg
Opublikowano

Dobry sposób jest taki, że szukasz okazji np na serwerze jest mnóstwo zbugowanych kont i piszesz swóje gg na ogólnym i podajesz je jako numer gg GM'a.

Po chwili ludzie zaczynają do ciebię pisać tylko musisz zachowywać się jak GM i delikatnie zaczynasz rozmowę i wyciągasz od nich pasy ;>.

Ja tak okradłem na jednym serwerze z 5 osób :)

Pomogłem? + nie zawadzi :P

Opublikowano

1.Otwórz sklep i wrzuć ogony weża bez + . (Wszyscy bd myśleli że jest z + i nie bd patrzyli i bd kupywali )

2.Napisz nazwe sklepu - Sell ogon węża z + OKAZJA

3.Wystawiaj po jednym ( bo jak kupi to i zobaczy ze to nie te nie bd jak miała screena zrobić bo w sklepie ich nie bd )

4.Ciesz się pieniędzmi : )

Pomogłem to lajkuj : )

22104_15_03_10_4_57_02_4.png

Opublikowano

Ja jak mam potrzebe to tylko kradne na kamermodzie dh, Robie pt na każdym ch logam 2 postac,właczam drophacka i dedam,tam gdzie pissze rozpocznij w m lub tutaj to wciskam ghost i mnie nie widac. Dobry sposub na kradziez dropu i szybkie wzbogacenie;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...