Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zrobi kto w koncu pierwsze serwer sprawny w 100% a pozniej doda zapowiedz na MPC to juz sie robi wkurwiajace

pOotfrek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zalozylem ten temat na spontana jak bym wiedzial ze bedzie jakies zainteresownie tym postem to bym sie bardzie postaral ;D, ale co prawda to prawda ludzie mogli by sie bardziej starac w robieniu prywatnych serwerow metin2 wpierw zdobywaja zaufanie graczy pozniej ich robia w h*ja...

Opublikowano

Ch*j, może dostane warna, ale to niestety prawda. Starsze serwery mają mało graczy, te które mają więcej mają pełno dzieci zabijających w m1.. Fajne serwery przez głupotę adminów odpadaja..

Jutro będzie reaktywacja i czystki na play4fun więc tam będę grać, ale to i tak żałosne, że powstają ostatnio albo padające serwery albo żałośnie słabe.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Dokladnie i nie kasowac kurwa! i moim zdaniem w ogole powinno sie skasowac dzial serwery hamachi bo na hamachi nie ma gry a tutaj kazdy serwer ktorego admin polecial w kulki powinien od razu poleciec do kosza!

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Ch*j, może dostane warna, ale to niestety prawda. Starsze serwery mają mało graczy, te które mają więcej mają pełno dzieci zabijających w m1.. Fajne serwery przez głupotę adminów odpadaja..

Jutro będzie reaktywacja i czystki na play4fun więc tam będę grać, ale to i tak żałosne, że powstają ostatnio albo padające serwery albo żałośnie słabe.

wiesz nie chce mowić ze stare serwery maja malo graczy, bo pandora popołudniu ma po 5tyś osób. ;D ...

Ale co prawda to prawda kurwa robicie zajebiste prezki uuuu kurwa to bedzie najlepszy serwer a gowno z tego wychodzi , pierdolic was i wasze serwer hejterzy jebani , kiedys jak sie robilo serwer to tak aby byl zrobiony do konca ,a nie teraz jakies nowosci i zle wgrane wszystko i kurwa co chwile taki sam serwer, jakis gowniarz sobie pomysli no skopiuje pliki i edytuje troche to bede mial zajebisty serwer, nei kurwa ! STOP KURWA GAMONIA KTORZY ROBIA SERWERY

Opublikowano

Brawo dla autora tematu :) zgadzam sie nie ma zadnego serwera 4fun/pvp na ktorych idzie normalnie pograc bo jakies cofki lub brak funduszy :(

Opublikowano

Zalozylem ten temat na spontana jak bym wiedzial ze bedzie jakies zainteresownie tym tematem to bym sie bardzie postaral ;D, ale co prawda to prawda ludzie mogli by sie bardziej starac w robieniu prywatnych serwerow metin2 wpierw zdobywaja zaufanie graczy pozniej ich robia w H*ja...

Opublikowano

wiesz nie chce mowić ze stare serwery maja malo graczy, bo pandora popołudniu ma po 5tyś osób. ;D ...

Ale co prawda to prawda kurwa robicie zajebiste prezki uuuu kurwa to bedzie najlepszy serwer a gowno z tego wychodzi , pierdolic was i wasze serwer hejterzy jebani , kiedys jak sie robilo serwer to tak aby byl zrobiony do konca ,a nie teraz jakies nowosci i zle wgrane wszystko i kurwa co chwile taki sam serwer, jakis gowniarz sobie pomysli no skopiuje pliki i edytuje troche to bede mial zajebisty serwer, nei kurwa ! STOP KURWA GAMONIA KTORZY ROBIA SERWERY

A grałeś na Pandorze? Strach wyjść poty kupić, serwer był fajny, ale kiedyś..

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

NO KURWA UWIELBIAM AUTORA TEGO TEMATU.

Dajcie jakiś jeden zajebisty serwer gdzie będzie grać z 500 osób które potrafią grać, a nie tylko udają. Bez bugów dopracowany, a wtedy nawet zajebiste prezentacje nie będą wam potrzebne ludzie sami się znajdą ;- ) Chociażby z polecenia przez innego gracza

Opublikowano

A grałeś na Pandorze? Strach wyjść poty kupić, serwer był fajny, ale kiedyś..

Jak już to grałaś, tak grałam ale czy ja mówię , że pandora jest ciekawe? własnie nie , bo 6-7b. ...

Ale jakoś po 5k. ludzi tam wchodzi -,- ...

Mogli by zrobić s2 .

Opublikowano

Popieram all, teraz to nie ma w ogóle gdzie grać co server wyjdzie to w kilku godzinach padnie albo po kilku dniach..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...