Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Xerath vs Brand

Marock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

IMO brand jest lepszy aczkolwiek obydwie postacie sa dobre. Brand ma b. dobre ulti do team fightów jeżeli w pobliżu nie ma creepów. Ulti odbija się bodajże do 6 razy. Posiada skille AoE, stun, duży zasięg, duży burst. Xerath również ma ulti AoE, duży zasięg ale ulti nie jest tak skuteczne jak branda.

Brand jest łatwiejszy od xeratha.

Opublikowano

Brand ma bardzo dobre ulti na TF koło Barona/Smoka. Bo niestety skill odbija się od minonów i to jest minus tej postaci.

Moim zdaniem Brand.

Xerath też pick dobry, lecz nim to grać dobrze trzeba umieć.

Opublikowano

Ja mam Xeratha, jak dla mnie jeżeli się nie potrafi grać to lepiej go nie tykać, ma on dobry zasięg, stuna, podłączenie do żródła jest darmowe. daje duzy ( gigantyczny zasięg ! ) gdy sie zakonczy ma sie szybkosc poruszania na pare sekund. Ale strasznie łattwo go dednąć jeżeli kupuje złę itemy,

Brand za to co innego, zadaje duże dmg, ulti ma to teamfightów o ile się nie myle ma stuna(?), + ma skill który przez chwile zabiera hp ( tak jak ignite )

JA bym wybrał branda, łatwiejszy do ogarnięcia..;x

beznazwy3mg.png
  • 3 tygodnie później...
Gość Menesterowy
Opublikowano

Temat jest nieaktywny od 7 dni, autor otrzymał odpowiedź.

Kosz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...