Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ranked 3v3. Solo queue?

buli95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od dziś nie mogę grać rankedów 3v3. jedyna opcja to drużyna. Wyłączyli je na stałe czy chwilowo?

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Graflon , nie zawsze były teamy. Ale chodzi ci raczej o to ze musiales mieć 3. Więc to jest bez róznicy

http://www.lolking.net/summoner/eune/29743227#history

Profil sławnego Kaszy - Adolfa Hipstera. Zmienił nick bo był jednym z najsławniejszych BoLowców. Jak widać wszystkie gry to praktycznie APC. Pare dni nie ma BoLa i kaszce się troszku spadło ale dszelendszer będzie.

Opublikowano

an stale, mozesz tylko druzynowo 3v3 grac teraz

a jeśli można wiedzieć to masz jakieś źródło tych informacji czy takie przeczucie? ;>

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

a jeśli można wiedzieć to masz jakieś źródło tych informacji czy takie przeczucie? ;>

tak, to moje zrodlo informacji, a opiera sie na tym, ze skoro juz pare miesiecy nie ma rankedow 3v3 normalnych tylko druzynowe to juz ich nie przywroca, tez nad tym ubolewam, bo teraz elo nabijam na druzyne, a nie na siebie

.

Opublikowano

Lol jak ja parę dni temo grałem jeszcze ranka 3v3 zwykłego O_o to jak od paru miesięcy?

Opublikowano

to chyba zle pamietasz? o.O

ich sie nie da grac odkad druzyny wprowadzili o ile dobrze pamietam

.

Opublikowano

Niee na 100% max 5 dni temu grałem rankeda 3v3 (nie drużynowego). Ale skoro teraz już takich nie ma to muszę grać te drużynowe. Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...