Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

usuniete pliki

antek025

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam taki maly problem. Dzis przy przegladaniu i usuwaniu nieuzywanych rzecy z kompa poprzensilem takze niektore filmy z dyscu C na D( wpierw na C zapisywalem, potem na D i chciaoem miec w tym wreszczie porzadek) I podczas przenoszania filmow, nie wiem jaiim cudem zaczelo mi kopiwac caly dysc C na D, a ze jest to prawie 100GB szybko anulowalem. Niestety od razu poprzerzucalo mi duza ilosc plikow na dysk D zupelnie pustych. Zrobilem z tym porzadek, potem przeniolsem filmy i wtedy wyskoczyl mi komunikat ze caly dysk zajety(jeszcze ok 400GB powinienem miec wolnych. Jeszcze raz posuswalem to co znow bylo podwojnie(crtl+sift, zeby bylo szybciej) i po tym nagla cos sie zacielo w kompie i niemal wszystko mi z kompa wywalilo(teoretycznie te "podwojne" pliki i programy, wszystko co mialem)

Czy da sie to jakos odzyskac??

Mam Windowsa 7, laptop troche juz lat ma(ok 3) i nie wiem cy to wina starosci laptopa i cos sie w nim pieprzy czy jakiegos wirusa(avast nic nie wykryl, pod warunkiem ze po tym wszystkin poprawnie dziala)

Czy jest sposob by odzyskac te pliki??

Jesli jakies jeszcze info jest potrzebne moge podac, jesli mozna prosze o kontakt na gg na 36770286, lub w tym poscie

Z gory dziekuje

Opublikowano

Wykonaj przywracanie systemu może to coś pomoże :) Jest taka opcja w WIn7 zaraz dam edita i ci napiszę no chyba że wiesz gdzie to jest

1. Start

2. w polu wyszukaj wpisz przywracanie

3. wybierz przywracanie systemu

4. Postępuj zgodnie z instrukcjami :)

@down: Właśnie dlatego napisałem może :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

nie wiem co się wszyscy o to przywracanie systemu uparli, to nie ma nic do rzeczy z kasowaniem plików z dysku, pierdolicie cały czas głupoty że wystarczy cofnąć i ma się odzyskane ale nikt jakoś nie zwraca uwagi na to że pliki muszą być systemowe, zawarte w folderach systemowych i równocześnie związane z działaniem systemu

jakie kolwiek inne pliki będąca na dysku czy kopiowane gdziekolwiek nigdy nie są możliwe do odzyskania z odzyskiwania systemu

dysk ma błędy tablicy plików i alokacj plików zdarza się pod windows w czasie kopiowania całego dysku to wina systemu i błędów w kodzie, pliki niby są ale je niewłaściwie wyświetla, jeśli cokolwiek na nie kopiowałeś zwłaszcza duże pliki można zapomnieć o odzyskaniu plików wpełni sprawnych lepiej ściągnąc od nowa

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...