Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli masz problem z siostrą (bo dzieci mają) albo bratem i nie znasz hasła np: do admina lub chcesz je zmienić to masz tu mojego krótkiego tuta\

Włączasz kompa cały czas naciskając F8

Przechodzimy wtedy w tryb awaryjny

Gdy komputer się uruchomi pojawi nam się jedyne konto o nazwie Administrator

Wchodzimy na nie i robimi co chcemy

Pozniej włączamy kompa normalnie i wszytsko jest po waszej myśli

Wizard Level 16+ rośnie . Set NPC

Farma -9

Gildia: Kurwa jakby mnie ktoś jescze przyjął to bym się cieszył

Serwer: Trojan

Czas wbijania : hujowy

Lagi w silku: a w pizdu

Czy silk mnie wkurwia : owszem czasami przed wbijaniem lub w trakcie

Czuje się podniecony gdy : wbije

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jeśli masz problem z siostrą (bo dzieci mają) albo bratem i nie znasz hasła np: do admina lub chcesz je zmienić to masz tu mojego krótkiego tuta\

Włączasz kompa cały czas naciskając F8

Przechodzimy wtedy w tryb awaryjny

Gdy komputer się uruchomi pojawi nam się jedyne konto o nazwie Administrator

Wchodzimy na nie i robimi co chcemy

Pozniej włączamy kompa normalnie i wszytsko jest po waszej myśli

Noooo a potem w trybie awaryjnym ustawiasz sobie hasło administracyjnie i po imprezie - wchodząc w tryb awaryjny także musisz podać hasło. Haking pierwsza klasa :unsure: Sam mam w try. awar. hasło założone bo mój brat znał tą "wielką" sztuczkę z F8.

EuropeMS:
  1. 39 Cleric
  2. 20 Begginer
  3. 18 Thief
OdinMS:
  1. 35 Spearman
Smażę, borcham, bakam, pale, turlam, kręcę, roluje dalej...Jointy FiliX .. Fifa .. bongo moi ludzie jarają NA okrągło !
Opublikowano

łał czyli masz dziwną rodzinę.

Wizard Level 16+ rośnie . Set NPC

Farma -9

Gildia: Kurwa jakby mnie ktoś jescze przyjął to bym się cieszył

Serwer: Trojan

Czas wbijania : hujowy

Lagi w silku: a w pizdu

Czy silk mnie wkurwia : owszem czasami przed wbijaniem lub w trakcie

Czuje się podniecony gdy : wbije

Opublikowano
łał czyli masz dziwną rodzinę.

A co ma moja rodzina do tego tematu? Cofnij się z wypowiedziami bo ktoś cię cofnie.

EuropeMS:
  1. 39 Cleric
  2. 20 Begginer
  3. 18 Thief
OdinMS:
  1. 35 Spearman
Smażę, borcham, bakam, pale, turlam, kręcę, roluje dalej...Jointy FiliX .. Fifa .. bongo moi ludzie jarają NA okrągło !
Opublikowano

Panowie wyluzujcie.Ta sztuczka może działać u poniektórych a u poniektórych nie.Zależy jak użytkownik kompa jest zaawansowany i ma chęci.Jeśli ma to sobie takie hasło wstawi i po sztuce twojej ; P Ale może komuś sie przyda.

EXPmIpC.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja to zrobiłem tak.

Wszedłem na konto administratora, i założyłem sobie konto,

następnie w regedit wystarczy znaleźć odpowiednie klucz i smienić wartość z 1 na 0 i konta nie widać..

Kliknij tu!

Wejdź ^^ .

Logo wiem, zjebane nie umiem robić grafiki, jak możesz zrób lepsze..

3901170 - mój nr gg chętnych do pomocy zapraszam..

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

A jaki to klucz ;D?

100 Postów [+]
200 Postów [+]
300 Postów [+]
400 Postów [+]
500 Postów [-]
600 Postów [-]
700 Postów [-]
800 Postów [-]
900 Postów [-]
1000
Postów [-]

Opublikowano

Google.pl nie masz? Bana dostałeś?

Robisz klucz tutaj:

KEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\SpecialAccounts\UserList

Klucz DWORD o nazwie Twojego konta i dajemy wartość: 0

A co do tego tematu, to koleś taki z Ciebie haker jak z Kaczyńskiego (Jarka) premier. Jeśli byś cokolwiek wiedział... wystarczy na oknie powitalnym Windows (Logon) czyli tam gdzie wpisujesz hasło do konta, dajesz pare razy kombinację "ALT+CTRL+DEL" wyskoczy Ci okno wpisujesz "Administrator" i dajesz enter. Chyba że masz hasło na niego to już programy Ci są potrzebne których tutaj zamieszczać nie będę.

Haker pzdr oby tak dalej to może kiedyś się włamiesz do Wina98 na hasło gdzie trzeba dać cancel :D

drripgy3.png
Opublikowano

Ok panowie, to jest bez sensu.

Chcesz zmienić / usunąć hasło?

Nic prostszego.

Zaloguj się na byle jakie konto na kompie, kliknij start, wciśnij "uruchom" i wpisz "cmd".

Po pojawieniu się wielkiego i złego czarnego okienka wpisujemy :

net user nazwausera *

np.

net user Howki *

Poprosi nas dwa razy o hasło, wpisujemy je i vuala.

Haslo zmienione.

Dziekuje za uwagę.

535cjys.gif
Opublikowano

Tak ale to jest bez sensu, jeśli nie masz dostępu do kompa, albo ktoś jeszcze go używa i chyba dojdzie do tego że zmieniłeś nie? :)

Mam jeszcze coś...

Jeśli jesteś w szkole, masz dostęp do komendy 'cmd' to możesz "wejść" na konto "system" które ma automatycznie przypisane prawa Administratorskie. Wystarczy że dasz START>URUCHOM i tam wpiszesz cmd . W konsoli wpisujemy taki ciąg:

at 23:15 /interactive "cmd.exe"

Oczywiście tam gdzie jest 23:15 dajemy inną najbliższą na zegarze windowsa w zasobniku systemu.

Pojawi się nowe okno, a to stare zamykamy.

Dajemy ALT+CTRL+DEL , pojawi się menadżer zadań, dajemy zakładke PROCESY i wyłączamy explorer.exe

Przechodzimy do okna które nam się otworzyło (konsola) wpisujemy:

explorer.exe

dajemy ENTER.

Wchodzimy start i widzimy że jesteśmy zalogowani na koncie "SYSTEM"

drripgy3.png
Opublikowano

Jeśli jednak po wciśnięciu "start" nie widzimy tam "uruchom", tworzymy na pulpicie skrót(tak jak folder, ale wybieramy skrót) i wpisujemy "cmd.exe".

Vuala -.-.

535cjys.gif
Opublikowano

Wiecie co to może być za wirus co wyłącza mi co jakiś czas,około raz na uruchomienie kompa jakiś program którego aktualnie używam.Dzieje sie to chyba w mairę równych odstępach czasu.Czy to nie będzie !Eldorado?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

też znam sztuczke taką, jak Ci brat pyknie hasło na usera to w momęcie wpisywania hasla duś ile śił w paluchach alt+ctrl+del pokaże sie okienko jak przy win:me tzn. wpisac Administrator. no jak wyzej kolega powiedział (oczywiscie jak przy instalowaniu windowsa nie podal hasla:D)

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 98%, którzy są normalni, a nie w tych 2% odmieńców wstaw to do swojej sygnaturki.

Ja nie słucham hip-hopu, techno i rap'u (ofc. disco smiecia tez), a niech któryś mi tylko słowo powieangiaop5.png
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

ale w kurwa macie probely od czego sa google.

w google wystarczy wpisac: Advanced Windows Password Recovery i sciagnac programik zainstalowac gdzies ukryty i wl i jak kto chce mozna zablokowac haslo ze niemusisz wpisywac i bez tego programu niezmienisz tego ale kliknac funkcje i poda ci all hasla

Opublikowano
ale w kurwa macie probely od czego sa google.

w google wystarczy wpisac: Advanced Windows Password Recovery i sciagnac programik zainstalowac gdzies ukryty i wl i jak kto chce mozna zablokowac haslo ze niemusisz wpisywac i bez tego programu niezmienisz tego ale kliknac funkcje i poda ci all hasla

Obawiam się, że to nie takie proste. Plik z hasłami jest szyfrowany, a dostęp do niego z poziomu windy jest zabezpieczony. Zdaje się, że jedynym sposobem jest skopiować ten plik z poziomu innego systemu obsługującego ten sam system plików, co na dysku z windowsem i wtedy dopiero deszyfrować. Są też programy do odzyskiwania haseł, które bootują się z płyty przed systemem i w ten sposób zyskują dostęp do pliku z hasłami. Ale masz racje w google jest wszystko, nawet wyjaśnienie sposobu szyfrowania i deszyfrowania tego pliku.

Opublikowano

sciagnij ten program w nim widzis hasla jake sa ale masz proglem

• Dodaj nową pozycję...