Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]hosting

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wiem że to nie ten dział ale proszę o pomoc niedługo stawiam serwer Metin2 i chciałbym kupić Hosting i domene ale niewiem jaki jest dobry i wogule. Proszę o pomoc kto się zna??? :( i w miare dobry i tani hosting i domene i chciałem zapytać czy idzie jakoś potem zabezpieczyć żeby nikt się nie włamał mi na strone i n forum?? PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDZ KTO SIĘ ZNA zależy mi na czasie :(

Opublikowano

oj dziecko na serwerze znam się bardzo dobrze ale nie na stronach dlatego pytam :( Proszę o pomoc

zrób zapowiedź serwera to od razu będzie można go dopisać do listy ostatnich kilku bądź kilkunastu niewypałów..

Opublikowano

Powiem Ci tak. Domena xn.pl jest bardzo dobra, ale niewiem czy zrobisz na niej stronkę, dajmy przyklad www.dm2.xn.pl tak by wyglądał adres URL Twojej stronki ;), bedzie za To Coś ? ! ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam wiem że to nie ten dział ale proszę o pomoc niedługo stawiam serwer Metin2 i chciałbym kupić Hosting i domene ale niewiem jaki jest dobry i wogule. Proszę o pomoc kto się zna??? :( i w miare dobry i tani hosting i domene i chciałem zapytać czy idzie jakoś potem zabezpieczyć żeby nikt się nie włamał mi na strone i n forum?? PROSZĘ O SZYBKĄ ODPOWIEDZ KTO SIĘ ZNA zależy mi na czasie :(

Wrr najpierw popracuj nad ortografią,póżniej próbuj pobawić się z privkami!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...