Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Balmora, nie chcę się włączyć.

Kuzyk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem clienta Balmory z ich strony i gdy włączyłem grę pojawiło się to okno i pisało całkowity postęp, coś tam jeszcze i prędkość. Wszystko stało w miejscu i nagle pojawił się komunikat że wystąpił błąd krytyczny i żeby zrobić ss i wysłać administracji i zamiast zrobić ss to wyłączyłem to :( Pod tym pisało error coś tam i jakieś liczby. Uruchomiłem to jeszcze raz i załadował się cały pasek przy ogólnym postępie więc kliknąłem rozpocznij grę, to okno znikło i nic.. Dodam że przy minimalnych wymaganiach pisało że musi byc XP i dodatek SP3 a ja go nie posiadam, czy to przez to gra mi się nie włącza ? Proszę o mądre odpowiedzi, oczywiście daje like.

kuzyk2.png
Opublikowano

Client pobiera się od razu ze strony, aby go pobrać należy być zalogowanym. Mi też nie działała stronka i pobrałem przeglądarkę Opere, włączyłem opcje turbo i strona na operze działa.

kuzyk2.png
Opublikowano

Gryffin, niestety nie masz racji. Gdy to napisałeś włączyłem grę, w tym oknie pasek przy napisie całkowity postęp doszedł do końca, kliknąłem Start, okno zniknęło a gra się nie włączyła. Proszę o pomoc !

kuzyk2.png
Opublikowano

W folderze nie ma pliku metin2.bin więc nie ma jak zrobić obejścia. Pisałem jak tworzyłem temat że przy minimalnych wymaganiach pisało że przy XP'ku ma być SP3 a ja go nie mam, to przez brak sp3 nie działa mi Balmora ??

kuzyk2.png
Opublikowano

Zrobiłem to obejście i gdy chcę je otworzyć nic się nie dzieję.. W tym wypadku to chyba brak tego SP3 :(

Edit: Zanim napisałem to Ty zdążyłeś xD Podasz link do sp3 ?

kuzyk2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...