Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zapomnieć o byłej?

zbychu kosa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :( dzisiaj zerwałem z dziewczyna no było fajnie co jak co no ale nie powiem kto tu zawinił bo zaraz bedziecie mnie od hejta,gimbusa wyzywać no dobra ale do rzeczy tak jak mowilem zerwalem z byla i jest mi strasznie przykro no w sumie to nwm kto z kim zerwal jeden chuj jak zapomnieć o tej osobie? usunalem 1800smsow w komie jej nr i w gg nk usunalem fb tez co mam jeszcze robic zeby o niej zapomniec strasznie mi z tym zle no :/ co chwile o niej mysle pomóżcie ...

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Nie powiesz, kto zawinił, a to podstawowa kwestia. Jeśli byłeś na tyle odważny, by o to tutaj pytać, powinieneś być także na tyle, by przyznać, czy to Ty spieprzyłeś, czy ona.

Opublikowano
Nie powiesz, kto zawinił, a to podstawowa kwestia. Jeśli byłeś na tyle odważny, by o to tutaj pytać, powinieneś być także na tyle, by przyznać, czy to Ty spieprzyłeś, czy ona.

Nie wiem jak inni, ale ja mam w dupie kto zawinił.

; )

Opublikowano

mam zajecie,pasje,hobby ja ogolnie cwicze boks i chodze na siłke ale to jest sport na dłuzsza mete i trening co 2 dni mam po 2h wiec nie moge caly dzien sie tym zajmowac

no a wyjsc na dwór to moge ale i tak nic mi to nie da... a znalezc inna? hmmm no wiecie jak to jest miesiac gadania na gg, srania, spotykania tyle czasu poznawania sie to niechce mi sie od nowa zaczynac wiec narazie spokoj sobie dam

ps: nie mysle tak jak pan ktory tam napisal ze stracilem dupe i cycki bo nie o to w tym chodzilo... tak wiem poruchalem sobie no i co z tego jak juz nie mam czego ruchac w sensie wg jestem sam i tak przyjebalo mnie wszystko ze teraz nei wiem co robic... jutro jakas libacje z kumplami zrobie ale i tak to nie pomoze ..

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Znajdź sobie inną, lub zajmij się czymś wciągającym,np spróbuj modelarstwa-wciąga na godziny.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...