Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM]PL2 BootUser

BrakNickó

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego tam jest lvl 0 ? Niezłe konto ;d

Sam nie wiem, już mam 3 lvl ;) - progres.

Konto dostało 2 czy tam 3 ostrzeżenia dawne kiedy miało 1 lvl i 0 pd.. wtedy zeszło na poziom 0 ^^

w sumie szukam bugu na dokupienie flaxów... to wyjdzie nowe video ;)

Opublikowano

Wow, rekord w boceniu :O Ale spaliłeś sobie jedną rzecz;/ Trzeba było wrota robić, bo skoro miałeś tyle uri, to z pewnością miałeś kilkadziesią, jak nie kilkaset tysięcy enrgii do gg, ale że nie robiłeś ich to miałeś tylko komplet po 2 każdych. Skoro miałes 2 czy 3 warny to dużo enegrii straciłeś, a ile by z tego ammo było, kolejne wrota, kupony na naprawe.. Pobiłbyś rekord serwera w ammo i ilości wrót :D A kuponów starczyło by ci do końca życia xD

Opublikowano

Rekord to to nie jest, ale konto fajne już do zaczęcia grać ;)

Ja bym na twoim miejscu sprzedał, albo już nie bocił więcej.

Opublikowano

Wow, rekord w boceniu :O Ale spaliłeś sobie jedną rzecz;/ Trzeba było wrota robić, bo skoro miałeś tyle uri, to z pewnością miałeś kilkadziesią, jak nie kilkaset tysięcy enrgii do gg, ale że nie robiłeś ich to miałeś tylko komplet po 2 każdych. Skoro miałes 2 czy 3 warny to dużo enegrii straciłeś, a ile by z tego ammo było, kolejne wrota, kupony na naprawe.. Pobiłbyś rekord serwera w ammo i ilości wrót :D A kuponów starczyło by ci do końca życia xD

2 warny w starym systemie :) ~90.000 starczy ene jak dla mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...