Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ezreal przecena do kiedy?

kamil1419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ee, nie wiem gdzie się podział mój temat ale spoko bo chyba większość odpowiedzi pamiętam. Czy aby na pewno przecena ezreala jest maksymalnie do 13 lutego ale do 23:59?

Czy riot może dać mi 71 rp? Akurat tyle mi brakuje do ezreala? Powiedzmy narysowałbym im nie 1 a dwa rysunki, to z 70 by dali?

Opublikowano

Tak jest do 13 lutego 23.59. Poszukaj w necie lub poprostu napisz do nich i sie zapytaj np "czy jest mozliwosc zeby ci dodali te rp" lub zapytaj co zrobic zeby doladowali :)

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Możesz jakoś dokładnie opisać jak do nich napisać jakie kategorie itd? :P

edit: Czy pani z pewnego sklepu ma prawo brać ode mnie "prowizje" za paysafecard 20 zł. Prowizja wynosi 50 groszy u niej ;D Ale np kolega mi mówił gdzie kupował gdzieś i żadnej prowizji nie płacił?

Opublikowano

Hmm nie wiem jak napisac ale wiem ze jak ja kupowalem tez paysafecarda za 20zl to zadnej prowizji nie bylo :P

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Za 1 Rysunek/Wierszyk/Historię mogą dodać max. 30RP. Musisz zrobić 3 rysuneczki.

PS. Ezio OP :D

edit: Czy pani z pewnego sklepu ma prawo brać ode mnie "prowizje" za paysafecard 20 zł. Prowizja wynosi 50 groszy u niej ;D Ale np kolega mi mówił gdzie kupował gdzieś i żadnej prowizji nie płacił?

OMG, co to 50gr..

Opublikowano

Nie dadzą Ci za 3 rysunki 70rp...

Jeśli działało by to w ten sposób, to robił byś 15 rysunków i miał rp na champa. 70 rp to za dużo, więc co byś nie robił, to nie dostaniesz.

50 gr to aż tak dużo ?

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Za rysunek w gimpie nie dadzą ci 71 rp, ułóż jakiś wierszyk po ang. lub po polsku

jeśli nie umiesz to zrób chociaż jakiś śmieszny komiks to może ci dadzą te 71 rp jak trafisz w gusta.

Opublikowano

Zrób 3 obrazki to dostaniesz.Kumpel dostał równe 90 za 3 obrazki.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...