Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] masowe bany..

taprociotaxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie bo byly masowe bany jak i unbany nawet nie zauwazylem ze mialem konto zablokowane za nic czy moglbym teraz dostac za to cos ? bo gralem na innym koncie bo myslalem ze dostalem bana 4 ever a to jednak nie bylo 4 ever okazalo sie ze to przypadkowi ban z jakiegos tam skryptu tak mi na emailu napisali i moglby ktos dac wzor by napisac do nich czy bym za tego nie prawidlowego bana dostal cos ? podobno premka i kase sie dostalo a ja glupi i dopiero teraz zauwazylem ;/

Opublikowano

Jeżeli dostałeś unbana za pierwszym razem kiedy miały one miejsce, owszem powinineś dostać 250k dinarów jak i premium silver na 15 (jeżeli wcześniej nie miałeś premki). Jeżeli miałeś wcześniej, to ta premka automatycznie powinna zostać przedłużona o okres 30 dni. Nie wiem dokładnie na jakiej zasadzie działało to premium. Czy automatycznie się aktywuje po 1 logowaniu od dostania unbana, czy też od dnia w którym te unbany przeprowadzili. Jeżeli nie miałeś premium w dniu, w którym dostałeś bana, a nagroda w postaci premki naliczana była od dnia unbanów, to jej już raczej nie odzyskasz. Jedyną pociechą zostają dinary, które to powinieneś dostać.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Tak jak napisałem

Jeżeli odblokowali Ci konto przy tych pierwszych masowych unbanach. Powinineś owe fanty dostać, wtedy możesz się do nich odwoływac poprzez ticketa. Natomiast jeżeli odblokowali Ci konto w tych drugich unbanach, nic nie powinieneś dostać. W tym przypadku ticket w niczym nie pomoże.

Jeżeli zdecydujesz się na napisanie ticketa, to tutaj masz poradnik jak to zrobić oraz przykładowe wzory:

www.mpcforum.pl/topic/470262-tut-jak-napisac-ticketa-wzrory-ticketow/

32354141673387527780.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...