Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Temat poświęcony o chińskich botach

brayantgk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przed chwilą natchnąłem się na boty!! których jest dużo i opracowały nową technike :)

A więc w m2 biegnąc dropem zauważyłem boty... które biły spota, będąc niewidzialnym ... a dokładniej bija i znikaja i tak na zmiane

PROSZE O JAKIS DOWOD I PISAC NA JAKIM SERWERZE GRACIE! DZIEKUJE :)

Więcej na SS <s19> :

post-65001-0-18533700-1328981829_thumb.jpg

Wydaje mi się że znów zaczyna się rewolta botów... ;) z czym idą zyski... więc prosze userów MPC aby zacząć poszukiwania botów tam gdzie eq przekładaja itp... niech ludzie nie tylko wynoszą z tego tematu ale prosze też aby coś wnosili do niego a nie tylko zyskali.... jeżeli trzabędzie to poprosze adminow o zamkniecie tematu i z glowy... nie chce aby tylko pazerniaki zagladali do tego tematu a gracze ktorzy ktorzy pomoga ich odnalesc :)

Opublikowano

one nie są niewidzialne :) tylko poprostu mają takie sh że za nim ty zobaczysz że wejdą na spota i ubiją go to tylko zobaczysz jak już z niego idą , trochę trzeba pomyśleć :P najlepiej zgłoś to do supportu

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Tsssaaa nosoty? zauwaz ze z botami mam do czynienia od poczatku ich istnienia.. jak chcesz odkop se tematy z sprzed 2 lat no moze sprzed roku i zobacz ile ja sie udzielalem..

te boty staly na tym malym spociku i sie teleportowaly do grupek... moze mialem laggi i po prostu ja tak widzialem ale watpie... ja zakupie em2 i zaczynam poszukiwania... przeszukam cale chunjo..

Szukam pomocy oczywiście w poszukiwaniach... jezeli ktos chce to skype: grzesiektgk

na dniach bede sie przeprowadzal co oznacza brak neta...

I PROSZE DOLACZAC DOWODY!! SS'y

A więc te boty bija tylko metki... biegam za nimi spotów nie ruszają a tylko metki.. dowód z rozwalonym metkiem:

S19

post-65001-0-01947300-1328990625_thumb.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...