Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Aktualizacja ( EUNE / PBE )

Tybers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z aktualizacja ponieważ tak: chciałem zagrać na becie lol'a zarejestrowałem, sciągnąłem lolpbe. Chcialem skopiowac lol'a.. wyskoczył błąd.. No trudno powiedziałem bo kiedyś sobie skopiowalem już lola. Na inny dysk. Wiec chialem sb. zaktualizowac tego pbe ale niestety najpierw cały czas było logo lola. A gdy po wielu próbach udało się i się zaktualizowało się włączył mi się normalny lol. eune...

Dobra więc powiedziałem trudno i chciałem zpowrotem lol'a i usunąłem tamtego i wgrałem tego sprzed wsadzenia. Teraz się bardzo rzadko udaje włączyć jest logo cały czas. a gdy się włączy odczekuje ( bo się aktualizuje ) ale albo staje i stoi przy np 93% czas się zmienia.. prędkość ale % nie. Albo gdy już się załaduje 2/2 to się resetuje ( tak jakby ) pasek u góry ma 33% a na dole jest pusty pisze 0% i czas jest 00,00 i zmienia się na czas na - np -15,23 i znów na zero znów na - i tak cały czas...

A reinstalować.. no nie zabardzo bo dłuuuugo :[

Proszę o pomoc?:D

Naprawde przepraszam jeżeli gdzie jest jakieś niedociągnięcie ponieważ starałem się to wytłumaczyć jak najprościej i najszybciej...

z góry dziękuje :s

beznazwy3mg.png
Opublikowano

Nie posiadam instalki ponieważ lola kiedyś dostałem od kolegi na pendrivie ponieważ też mi się nie chciało tyle ściągać :D

No ale Leci like liczą się chęci...

A może ktoś wie jak to naprawić?;p

@edit

naprawiać też próbowałem ale pod koniec i tak się robił czas na -. mniej więcej przy aktualizacji wygląda to tak

panorama9.png

normalnie gram na angielskim ale zmienilem jezyk bo myslalem ze cos pomoze.. no tak myslalem xD

beznazwy3mg.png
Opublikowano

Widocznie kopiując zgubiłeś plik bądź został jakiś wpis w rejestrze. Możesz spróbować wyczyścić rejestr i usunąć folder lola z %appdata%.

Opublikowano

No wiesz.. Wpadłem na to, usunąłem rejestr, niby wszystko ładnie, szybko, się aktualizowało ale pod koniec znów pojawiło się to na -...

Trudno w poniedzialek kolega mi da na pendrivie ;<

beznazwy3mg.png
Opublikowano

Dobrze, że ci przyniesie jednak zachęcam do pobrania lol-a i z patchowania do aktualnej wersji. Wtedy będziesz miał pewność, że nie zabrakło żadnego pliku oraz nie będzie problemów z patchowanie.

Pisze to dlatego, że kiedyś miałem identyczna sytuacje tylko, że z clientem ace. Po każdym patchu musiałem iść i przekopiować folder gdyż gdzieś nie było zapisanej informacji o tym, że mam zainstalowanego lola. Przy probie aktualizacji pisało, że nie posiadam żadnego lola. Tyle ode mnie zrobisz to co uważasz za słuszne.

Pozdrawiam lukasz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...