Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anivia i Nidalee - co i jak :)

Losiu_Metin2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co myślicie o nich i jaki build, + i - :) Wszystko na temat anivi, i nidalee, nie chodzi mi o porównanie, tylko poprostu, ciekawe jestem anivi, a kolega nidalee. Będą Like

fs.png

Opublikowano

Anivia trudna do ogarnięcia bardzo przydatna w teamfight, jest papierowa ale ma passyw który pozwala jej przetrwać a to zawsze coś.

Dobry system escape ( jak cie gonią to tworzysz ściane i uciekasz w tym czasie przybiega twoja drużyna a nawet jak dedniesz to sie odradzasz )

Nie jest jakoś specjalnie ciekawa , mi sie znudziła, są ciekawsze postacie.

O nidalee masz dobrze napisane w temacie pod spodem.

Opublikowano

Anivią grałem jak była darmowa, naprawde na początku jest taka papierowa że szok, ale później jak się nakupuje itemów i się nafeeduje to tyle rąbie zycia że szok o.O. + Pasyw dzięki któremu zmienia się w jajku.. więc z łatwością można przeżyć, no ąz tak długo się nie odnawia. + ultimate może trwać cały czas jedenym minusem jest mana ;p.

Nidalee sam posiadam i jest naprawde extra!

i nie rozumiem ludzi, szczerze którzy robią ją pod ad o.O. Pod AP wiecej zrobi ponieważ ja na 10 lv. z moim buildem moge zjechać wrogiemu chempionowi ( nie tankowi xD ) 1/3 hp jedną włócznią , + gdy jakiś przeciwnik ma mało hp a ty masz dobrego cela i nie ma mionionów to ci nie ucieknie. + w tygrysku może być cały czas skok ma co jakies 2 sek. + pasyw ktory dodaje spida gdy wejdziemy w krzaki + zmiana w tygrysia nie zabiera many ani zycia. Tak samo reszta skilli q,e do bicia minionków tygrysio jest zajebisty. Poniewaz pare sekund i po minionach. Może się jeszcze leczyć.. naprawde ja jej zakupu nei zaluje ;>

beznazwy3mg.png
Opublikowano

Nidalee to dobry champion ;) może być junglerem, solo topem, midem, supportem czyli bardzo uniwersalna postać :D strasznie duży damage z Q - jeden z największych w grze, ma ogarnięty escape system (nasza forma ulti), nie potrzebuje wardów, ma leczenie :P

Anivia to dobry mag na mida, stun, sciana, aoe dmg - ogarniasz, masz duże szanse na wygranie mida :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jeśli chodzi o Anivię polecam zajrzeć tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/552391-tut-anivia-the-cryophoenix/

1373662483-U83583.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...