Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MK1S_Red

kacperhaker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie małe pytanko na temat MK1S. Nie mam premium a na warrock.net jest MK1S_Red jeżeli kupie to będę miał 5th za free ?

Kiedyś kupiłem Winchester 1300 (5th Slot) i miałem 5th za free a nie wiem czy będę miał to samo jak kupie MK1S (Red Edition). Wiem że działa to z tym winchester 1300, ale tam koło nazwy nie ma 5th. A zwykły MK1S (5th slot) działał by bez premium i miałbym za free 5th. A ja chce RED EDITION :) Wiem że trochę namieszałem, ale mam nadzieję że zrozumiecie. Proszę o wypowiadania się osób które wiedzą jak to działa itp. !!!

Opublikowano

Ale pisałem jak kupiłem tego Winchester 1300 (5th Slot) za g1 to grałem bez premium i miałem za free 5th na tyle dni ile było dni wincheter'a. I nie wiem czy tak jest z MK1S_RED. A ze zwykłym MK1S będę miał za free 5th?

Niech się ktoś wypowie kto wie to na 100% !!

Opublikowano

Wiem to na stoprocent !!! Przecież kupiłem tego wincheter'a i grałem nim przed 30dni, a nic na forum nie widziałem o bugach o 5th !! ;d

Kupił ktoś Mk1s_red ?!

Opublikowano

Kiedyś przy zakupie broni Winchester 1300 dostawialiśmy 5th slot, niestety usunięto ten bug

Posługując się logicznym myśleniem - przy zakupie MK1S nie dostaniesz 5th slotu

Jedynym wyjściem jest kupienie do tego premium silver/gold ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...