Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny server Travian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Zakładam prywatny serwer Traviana na silniku ZravianX, który powoli spolszczam. Dodaje kilka SS i mam pytanie czy to ma szansę sie spodobać ? Planowałbym zrobić jaką bete narazie byłoby to na hamachi. Czy ktoś Chciałby zostać testerem ?

Oto kilka SS:

2vl5e7a.jpg

qn223m.jpg

befuyo.jpg

Opublikowano

Na hamachi bylyby tylko wstepne testy. Łatwiej mi sie edytuje pliki gdy sa na kompie. Później mozna by bylo pomyśleć o czymś więcej

Opublikowano

Do naprawy były by questy i nie działa bohater. Czy ktoś mógłby mi pomóc z questami ?

@EDIT: Co to questów to działaja one ale na starej szacie graficznej. Ten silnik jest poprzeplatany grafika z traviana 3.6 i 4.0 Jeżeli chcecie dodal plik z javaskryptem odpowiedzialnuym za questy. Może ktoś pomoże, bede bardzo wdzięczny

Opublikowano

Przenoszę do tworzenia gier via www.

Podeślij cały silnik na pw. Jak bd. miał czas to go przejrzę.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Wybaczcie ale z mojej strony prace nad silnikiem musza zostać wstrzymane nie wiem na jak długo z przyczyn ode mnie nie zależnych ;(

• 1 miesiąc temu...
  • 10 miesięcy temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

@kokokrzys

Po co ci wersja xampp'a ? (tak z ciekawości)

@Autor

Nie wiem czy bardziej by było opłacalne przerobić bardziej ten serwer (grafikę itd.) i dopiero wystawiać bo teraz nie wiadomo czy będzie czy nie będzie, a na pewno nie będzie ponieważ każdy obiecuje a pod koniec brak oznak.

1377531174-U173186.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...