Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam ekipy na serwer 110 cap !

OverNuker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam skladu na Jakis serwer cap 110 !!

Eu/Chn jak uzbieram 8 osob to sie zobaczy ;p Oczywiscie kazdy moze grac czym tam chce wazne zeby w party bic :P

Czekam na wasze propozycje dot Serwera

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

TempleSilkroad ponoc ma bugi

btw : z clientem ( crashe ) problemy z logowaniem sie do gry itd... RM nie dziala

jak cos Zapraszam na EliteSro niedlugo wprowadzany jest Cap 110 to daje wiecej zabawy na tym servie ^.-

Opublikowano

Też słyszałem, nawet miałem okazje grac na beta. Duzo problemów logowaniami owszem, RM wyłączyli bo stwiedzili że wtedy JG Cave nie bedzie im działało. Od strony www to wogóle się nie popisali, twierdząc iż chcą swoje systemy zachować silki / admin etc. Choć przyznam iż dobrych kilka rozwiązań dali, lecz nie działa to więc psuje estetyke gry. Jeżeli chcieli juz uruchamiać serwer, to mogli poczekać i naprawić wszystkie bugi a nie po becie 3dni odrazu Oficiala. Mogli zrobić close beta i tydzień / dwa jeszcze naprawić bugi i kosmetyczne sprawy. Tyle na mój temat. A co do Elitesro, to od Paź 2011 mieli juz wprowadzać ten Cap 110 i jeszcze nic nie było i nie ma . Może wreście wprowadzą jak napisał @UP :)

Opublikowano

Też słyszałem, nawet miałem okazje grac na beta. Duzo problemów logowaniami owszem, RM wyłączyli bo stwiedzili że wtedy JG Cave nie bedzie im działało. Od strony www to wogóle się nie popisali, twierdząc iż chcą swoje systemy zachować silki / admin etc. Choć przyznam iż dobrych kilka rozwiązań dali, lecz nie działa to więc psuje estetyke gry. Jeżeli chcieli juz uruchamiać serwer, to mogli poczekać i naprawić wszystkie bugi a nie po becie 3dni odrazu Oficiala. Mogli zrobić close beta i tydzień / dwa jeszcze naprawić bugi i kosmetyczne sprawy. Tyle na mój temat. A co do Elitesro, to od Paź 2011 mieli juz wprowadzać ten Cap 110 i jeszcze nic nie było i nie ma . Może wreście wprowadzą jak napisał @UP :)

Ooo w tym to sie w 100% zgodze za wczesnie wystartowali z tym oficialem mogli poczekac i naprawic te bugi itd ...

Dodam tez ze jg cave nadal nie dziala ;pp sry dziala ale bez mooba wiec mecza sie nad wbiciem lvla na uniqe lub na mobach 101+++

Opublikowano

: d Hmm 110 cap na elite : D No no : d

Czekam na dalsze propozycja

Piszcie tez kto kim by chcial grac

18706.png34260.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Opublikowano

Blubb Sro zapraszam duzo turasow to jedyny problem ale mam PL gildie i nawet z nimi mozna sie dogadac eliminujac niemieckich psuf :P

.

Opublikowano

na jakim serverze konkretnie chcesz grac raty / sp. po drugie najlepiej zrobic party euro w godzinach po szkolnych i po pracy wtedy 3h dzienie kazdy moze poswieci ;p

polecam sro destiny 90x raty. Moge grac 2h/1h/cler. jezeli raty sa za duze poszukamy czegos lepszego xD

Opublikowano

Polecam poczekać na lifesro.

Ja europarty na privach wyobrażam sobie tak : każdy puszcza bota w pt z ustawieniami do pt, żeby wszystko grało, dzięki temu wpada wam gold,soxy,elki,tabsy i stony, a przykładowo umawiacie się o 16 na jakieś pt i jeżeli gracie na capie 110 to idziecie do temple na uniki zbierac coiny. Przecież na privach wbicie 110 to kwestia 2dni MAX (110 na ratach x55 wbiłem w niecałe 20h na bocie, grając sam).

Jeżeli zrobicie takie pt i ono się nie rozpada to macie stałe pt do temple, na GW, FGW, FW. IMO stratą czasu jest zbieranie ekipy tylko po to, by wbic max lvl, idiotyzm.

Jak zbierasz ekipę, to musisz wiedzieć, że są to ogarnięci gracze i nie zmieniają serverów często (najlepiej ogarnąć ich posty, bo co ci po gosciu, ktory wszedzie wbija 110 i po tygodniu odchodzi).

Tak więc, zbierzcie ekipe, wbicie 110, jeżeli nie macie bota to trudno, ustawcie sie na dane godziny do temple, na FGW, żeby cały czas był ten sam skład i żeby kazdy się dotarł w pt, docieranie będzie trwało z tydzień i później wszysto płynnie pójdzie.

supremeLogo1.gif

Opublikowano

@up co za sens ma gra na bocie w pt? Zero przyjemności i satysfakcji + denerwowanie innych członków pt gdy 5 osób z pt padło a bot dalej nak*****.

Co do serwa to polecam HarukiSRO. Co prawda dość wysoki exp rate, ale serw na poziomie i GM ogarnięty

PS. Chętny do gry w pt ^^

Opublikowano

@up co za sens ma gra na bocie w pt? Zero przyjemności i satysfakcji + denerwowanie innych członków pt gdy 5 osób z pt padło a bot dalej nak*****.

Mbot wraca na spota, także jak każdy swojego chara dobrze ustawi to będzie wszystko ok.

Przeczytaj jeszcze raz mój post, bo chyba nie opanowałeś tej umiejętności, o 16 wszyscy by się zbierali i szli do temple, na FGW, a później pt się kończy i każdy odpala bota, dzięki czemu wpadają elki, novy itd ...

supremeLogo1.gif

Opublikowano

Zacznijmy od tego że to nie jest euro party tylko mieszane (1 post). Gra w pt to jest dla nie których przyjemność i nie każdy lubi grac w pt z botami.

Jezeli chcesz postawiać pt na bocie to rób to sam na swoim kompie bo z innymi osobami z neta tego nie ustawisz(najlepiej na 3-4 kompy na sieci żeby zbytnio nie zacinało kompa). Bynajmniej autor poszukuje ludzi do GRANIA w pt a nie do BOCENIA

@Koniec z offtopem

Opublikowano

Przecież napisałem, że party by się zbierało o 16 i szło ekipą do temple, bo IMO głupotą jest zbierane się o danej godzinie, żeby pobić kilka mobów w pt...

Tak się składa, że grałem w takim pt i wszystko było ok;)

supremeLogo1.gif

Opublikowano

A wiec tak potrzebuje 7 osób do party piszcie w postach nizej kto chce kim grac. jak bedzie dosyc ludzi to 2 pt sie zrobi :P

Zbiore ekipe i serwer wybierzemy razem

18706.png34260.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Opublikowano

Jak już można przeczytać startuje serwer: Fusion czyli old lifesro. Polecam serwer i tam możemy sie zebrać OverNuker, co Ty na to ? :)

Opublikowano

Promadd serwer jest póki,co off będzie cap 110 z tego co wiem . Raty x50 . Stronka wyjdzie jak serwer dopracują . Nie mam na myśli obrażanie was :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...