Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie AI-AW GOLD

avex123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up A on jakoś ma:

http://warrock-stats.com/index.php?site=stats&nickname=danieleczek1

Ciekawe skąd xD

1324718344-U297077.png

by SopherPRO

Opublikowano

Panowie to nie jest na pewno "Bug" ponieważ ja mam ai aw camo i jak zabijam kogoś to widzę ai aw camo nie gold

@Top

To jest zagadka skąd on ma te ai aw gold jak nie ma wg w IS a może była krótka wyprzedaż w MP ??

To4KJ.jpg

Sygna by DJ

Opublikowano

Panowie to nie jest na pewno "Bug" ponieważ ja mam ai aw camo i jak zabijam kogoś to widzę ai aw camo nie gold

@Top

To jest zagadka skąd on ma te ai aw gold jak nie ma wg w IS a może była krótka wyprzedaż w MP ??

Z czystej ciekawości pokwapiłem się na napisanie tematu na forum głównym.

Okazało się, że jednak jest to bug. Odpowiedzi udzielił mi sam Maxiumus, więc raczej nie można tego podwarzyć.

Jest to bug dotyczący AI_AW Camo. Przy zabijaniu itd oczywiście widać, że jest to camo, jednak na stronie może być pokazywane jako AI_AW Gold.

Tutaj macie odpowieć Max'a, w razie jakby ktoś miał wątpliwości:

odpowied.png

32354141673387527780.png

Opublikowano

mialem golda niedawno pod koniec wakacji zeszlego roku mozna bylo kupic ;p a teraz ma byc spowrotem z tego co czytalem to gamefirst mowilo cos o kwietniu nowe bronie gold maja byc ale to tylko przelotnie ;p

Pomogłem ? Daj Like =D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...