Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kto mi powie, ten dostanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kto mi powie który z tych pluginów wpuszcza Graczy z Permissions gdy serwer jest full. Jakiś plugin wpuszcza adminów nawet jak serwer jest full i mam np:

41/40 Tak nie może być. Który plugin mam usunąć, dam tygodniowy limit ++++

AuthMe BetterShop BigBrother ChestShop Citizens CommandBook CraftBookCircuits CraftBookCommon CraftBookMechanisms CraftBookVehicles EInvisible EndermanPickup EntitySuppressor Essentials GroupManager HeroChat IPGet Jobs KiwiAdmin LWC LightVote MagicCarpet MineBackup NoCheat Permissions PluginMetrics PylamoRPG Trampolin Warpz0r WorldEdit WorldGuard craftbukkituptodate craftscripts iConomy iConomyChestShop nChat xLevel

Opublikowano

Spróbuj usunąć "Einvisible"

PS: Raczej nie jest możliwe żeby na serwer 40 slotowy wbiło więcej osób niż 40.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

O boże... "Einvisible" jest od niewidzialności admina czyli coś do specowania. Essentials to nie jest na 100%. Nie wiem czym jest ten "PluginMetrics" więc ja stawiam na niego.

Opublikowano

PluginMetrics - to jest plugin, który np. z LWC współgra i wysyła na stronę [nie pamiętam jaką] informacje o użyciu pluginów.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Tylko w twoich pluginach zauważyłem pewną niezgodność. Masz wgrane Essentials i CommandBook-a. Po co Ci 2 te same pluginy ? . A z tą rezerwacją slotów to nie mam pojęcia ja tutaj tego pluginu nie widze.

Opublikowano

Wyślij permissions

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...