Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie Mozna Znalezs Twojej Glownej Broni

Dymek89

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otoz jestem hińczykiem swordem i czesto w miescie mi sie wyswietla komunikat ze bot nie moze znalezc mojej glownej broni i bot stoi a komunikat ciagle sie powtarza

nieraz cala noc tak w miescie stalem .Żeby zadzialalo musze dawac stop i jeszcze ra start wtedy juz sie repotuje normalnie . Tak mi sie dzieje tylko podczas 1 repota po wlaczeniu srokinga

wie ktos jak to naprawic o ile sie wogule da w co watpie nowe wersje z tegto co widze nie naprawiaja tego buga

Opublikowano

Ja też mam ten sam problem jestem bowem. odejde od komputera na godzine jak wracam pisze 'Do not find your major weapon' i stoi muszę wyłączyć bota i włączyć jeszcze raz.

Jeśli ktoś wie o co chodzi proszę o pomoc.

Z góry dziękuje

Opublikowano

może jak ściągniecie najnowszą wersje klienta ;] to przejdzie ;]

@ 2 up zedytuj posta bo błąd "hińczyk" razi w oczy ;]

Opublikowano

tego sie nie da naprawic kumplom dziala normalnie nie wiem od czego to zalezy moze od procesora ja mam 2 rdzeniowke .

Nowe wersje nie naprawiaja wcale tego bledu to jest denerwujace czesto stoje w miescie i nie potrzebnie grzeje kompa

widze ze nie tylko ja mam taki blad i podejrzewam ze on nie jest wynikiem zlej wersji lub zbugowanego srokinga .

Wedlug mnie to jest jakis program na kompie albo cos z procesorem

Opublikowano

I ja rowniez mam ten sam problem i procek dwurdzeniowy, wiec jak juz, to chyba z tym bylby problem, bo zadnych programow poinstalowanych szczegolnie nie mam zeby cos przeszkadzalo. Nie zawsze problem powstaje, ale bardzo czesto niestety ;/

Opublikowano

LoL.. Ale wymyśleliście z tym prockiem :D To nie ma znaczenia czy masz procka 2 rdzeniowego czy zwykłego. Spróbujcie zrobić tak że zdejmijcie bron (jesli masz shielda to też), naciśnijcie start bot i powinno wam wyskoczyć ze bot nie moze zlokalizować broni. Naduście stop bot i powkładajcie bronie na postać (w sensie że ma ja mieć w łapie) i naduście start bot. Może sie jakoś dziwnie wam bot zwiesił- nie wiem.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

U mnie do tej pory jedyne co pomoglo, to przy repocie nie wrzucanie dropow do storage, wtedy bot sie nie zawiesza, ale po 2-3 repocie w inventory juz brak miejsca.

Edit: Teraz juz nawet to nie dziala ;/ ciezko wyczuc co jest nie tak grane, moze poprostu mamy pecha ;p

Ed2: No wiec, pobawilem sie troche z tym botem w poszukiwaniu powodu bledu, i obejscia problemu, zeby nie wkurzal ;p

Problemu nie znalazlem, ale za to malutki przekret ;p zeby sie nie wkurzac, ze bot nagle wrocil na repot i sie zatrzymal.

No wiec tak: Odpalamy bota, w inwentory trzymamy tylko po 50 potkow, moze byc nawet i po 30, startujemy z miasta na spota, ustawiamy w zaopatrzeniu (kupowanie potkow rowniez po 30-50) lecimy na spota, czekamy az skoncza sie potki, bot wraca na repot, kupuje potki i zatrzymuje sie bo nie moze znalezc broni ;p Zatrzymujemy bota, startujemy na nowo, bot robi co ma dalej robic, ustawiamy juz wtedy zakup potkow wg. wlasnego uznania, i mozemy odejsc od komputera ;p Na poczatku trzeba poswiecic troszke czasu, ale pozniej juz ladnie chodzi (mi wlasnie 2 dobe leci, i nie ma wiecej problemow) Oczywiscie jesli wylaczymy bota i silka i wlaczymy na nowo, czynnosc nalezy powtorzyc.

Pozdro ;-)

• Dodaj nową pozycję...