Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Rozłączanie się internetu a ban

ManXer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Od czasu do czasu (średnio co godzinę) na 5 sekund wyłącza mi się internet - prawdopodobnie z powodu warunków pogodowych. Całkowicie uniemożliwi mi to grę (a w sumie zaczęcie gry) w LOLa w dopóki temperatura się nie podwyższy?

fs_overall.png

Opublikowano

A co ty się pytasz?

Jak cię będzie wywalać to będziesz dostawać reporty.

A jak się ich zbierze troche to dostaniesz bana.

Opublikowano

No właśnie o to mi chodzi, nie ma czegoś takiego że jak np. wrócę do rozgrywki w minutę to nic się nie stanie?

fs_overall.png

Opublikowano

Gdzieś w regulaminie pisze, że jeśli wiesz, że twój internet może się zrywać (pogoda itp.) albo np. na obiad musisz iść, a ty o tym wiesz to rozpoczynasz grę na własne ryzyko.

Jak to znajde to dam edita

Opublikowano

Gdzieś w regulaminie pisze, że jeśli wiesz, że twój internet może się zrywać (pogoda itp.) albo np. na obiad musisz iść, a ty o tym wiesz to rozpoczynasz grę na własne ryzyko.

Jak to znajde to dam edita

Nie "pisze" tylko jest napisane :)

Jesli wywali Cie wciagu rozgrywki na chwile i wrocisz to gracze raczej nie powinni Cie reportowac. Poprostu piszesz "sory net problem".

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

Zazwyczaj raportują jak nie wrócisz.

A jeśli wrócisz za 1-5 minut, to się trochę powkurzą ale nie zraportują

Opublikowano

Mi się myszka i klawiatura zacinają w tym samym momencie muszę zresetować kompa to potem jak wejde to mnie wyzywają ale pokokszę troche i już jest ok . Jeszcze nie dostałem reporta za to że wyszedłem na 3-4 minuty

giphy.gif

Opublikowano

ok, dzięki za pomoc :) myślałem że na razie wcale nie będę mógł grać. temat można zamknąć.

fs_overall.png

Opublikowano

ahahha a ja miałem ,że gram gram 2 min i praktycznie wygramy net mi siadł po 2 min się właczył jak chciałęm wbic napisali ,że rozgrywka zakonczona i NIC nie dostałem więc się pytam co to Ku... jest

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...