Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dl]Reupload plików by badar + dodatek + bugfix na mysql + pliki od m c n c c. p l w jednym pliku

forexknajt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno się przyda oczywiście +!

Mam też jedno pytanie. Czy te pliki kaszanka są skompilowane? Wiesz wszystkie w jednym ,żeby były bo mam te pliki kaszanka ale nie mogę ich złożyć w jedno ;P

Opublikowano

Ja robie tutorial do tego serwa, ten twój badar (sorry ale to ) totalne ścierwo. Duuużo niedociągnięć jest, i ogólnie jest bardzo ogólny. Nie pisze co trzeba wpisac w sysinstall (1 z normalna koncowka, drugie ze sto, a netmask zostawic), oraz ze przed tym trzeba wcisnac dwa razy "no" a nie raz "no" raz "yes". Ten launcher jest także niedobry - nie da sie na nim udostępnic serwera innym graczom. Po prostu zwykły laik serwa na tych plikach nie zalozy...

Opublikowano

Dobra bez zbędnego pier....

Nie przeskanuje tego pliku bo nie mam czym a antywirus to większy syf niż wirus. Więc jak ktoś nie chce to niech nie ściąga proste ,nikt nie daje skanu plików. Nawet sam Badar w swoim temacie nie dał więc odsyłam moderatora do innych tematów może się zainteresuje.

Pozatym nie mogę edytować tematu nie wiem dlaczego ...

Opublikowano

Ja dam chyba zaraz -. Ponieważ: zmieniam plik kaszanka2010 na .rar no i wypakowywuję hasło kaszanka.pl i nic nieokreślany błąd piszę.

Opublikowano

UWAGA REUPUJE PLIKI OD kaszanka I BADARA NA NOWO PROSZĘ CZEKAĆ!

@DOWN

JUŻ REUPUJE NA NOWO TAMTE MIAŁY NIESPODZIEWANY BŁĄD CRC

Będzie za 10 min

Opublikowano

Niestety pobrałem i przy próbie wypakowania tak około 40% wyskakuje nieokreślony błąd .

Próbowałem winrarem,. tugzipem i 7zipem wypakowac. .....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...