Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SlaveHack - Zapraszam do gry!

DaPik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Słyszeliście kiedyś o grze Slave Hack? Tak? To może wrócicie do gry i zbierzemy się w małą ekipę? Nie? To poniższy tekst jest dla was.

SlaveHack jest to gra via www(przeglądarkowa), w której wcielamy się w hackera, naszym celem jest oczywiście sława, pieniądze i poniżenie wrogów. Na początku zaczynamy z bardzo słabym kompem (ala kalkulator) i naszym zadaniem jest szybkie wzbogacenie się. Musimy zacząć od zdobycia oprogramowania w tym celu w Internecie szukamy serwera z udostępnionym hasłem z którego możemy pobrać nasze pierwsze oprogramowanie hackerskie, lecz uwaga! Po zalogowaniu jak i ściągnięciu plików strona zapisuje logi, musimy je bezzwłocznie czyścić za każdym razem gdyż jeżeli zobaczy je ktoś inny z pewnością włamie się do nas. W najlepszym wypadku tylko wstawi małego wirusa wysyłającego spam(zwolni nam neta) poprzez usunięcie całego naszego oprogramowania a najgorszym jest(jeżeli zalazło się za skóre) DDos po którym nasz komputer może wrócić do stanu kalkulatora. Gdy zdobędziemy nasz pierwszy soft czas zacząć zabawę, na włamujemy się na serwery NPC i instalujemy tam wirusy z których zgarniamy profit w zależności od wersji naszego oprogramowania i szybkości internetu/procesora celu. W między czasie może uda nam się znaleźć IP jakiegoś innego hackera możemy tam znaleźć lepszy soft i kącik dla naszego wirusa. Jest jednak pewien problem i jest nim Freewall(zapora) jeżeli nasz cel ma lepszą wersje od naszego oprogramowania włamującego to nic mu nie zrobimy. Na publicznych serwerach możemy znaleźć notatniki z zagadkami, będą tam ukryte adresy IP z lepszym oprogramowaniem i być może dalsze wskazówki. Grę urozmaicają klany.

Rady/Opinie/Fakty/Spostrzeżenia:

-Kiedy logujemy się do banku, przelewamy pieniądze nasze numery kont są widoczne, trzeba pamiętać aby je wyczyścić żeby nie stracić ciężko zarobionych pieniędzy.

-Można resetować IP lecz po każdym resecie trzeba czekać dłużej do następnego.

-Gra jest lekko nie realistyczna, DDos na stałe zmniejsza parametry komputera.

-Prawdziwym szczęściem jest znaleźć u jakiegoś gracza IP jego serwera klanowego, są one mocne, szybkie i nie przeciążane więc wirus będzie bardzo dobrze zarabiał.

-Co wynika z UP czyścić należy także swoje logi żeby innych wirusy nie kradły łącza waszym, oraz zaglądajcie do logów innych graczy, tam też można znaleźć ich numery kont.

Podstawowe rozszerzenia:

.fwl ? zapora

.wwl ? oprogramowanie włamujące

.mailer ? oprogramowanie sterujące wirusami spamującymi

.vspam ? wirus spamujący(instalke trzeba wysłać i zainstalować na komputer)

.crc ? łamacz haseł

.av ? antywirus ? usuwa wirusy

To wszystko, jak coś mi się przypomni dopiszę, podkreślam że sam do gry jeszcze nie wróciłem i być może wiele zapomniałem. Jest to opis, poradnik który ma zachęcić was do gry. Grałem w to kiedy miałem 12 lat (5 lat temu) ale zapamiętałem te grę jako świetną zabawę i emocję które jej towarzyszą.

Chętni do wspólnej gry niech piszą na gg:5939536 nie odmówię także odpowiedzi na pytania.

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Nie znajdziesz, pytaj się mnie. Mogę również wytłumaczyć wszystko od podstaw (jak ściągnąć plik albo wrzucić - to były moje problemy kiedy zaczynałem ;D ) To co napisałem miał po części pomóc ogarnąć. Można też zadzwonić na skype : dapiczek

"Jeżeli chcesz uniknąć krytyki, nic nie rób, nic nie mów, bądź nikim"

Elberd Hubbard

Opublikowano

Nie no.. .Muszę zagrać! :D

Potem dam edita ;d

lajk4u

// Nie kminie tego ;d

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

gierka dobra i prosta tylko trzeba mieć się na baczności

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...