Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak to zrobić ?

eeeeklk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Wczoraj na rundzie szybkich spotkałem się z takim zjawiskiem: wysłałem na kolesia atak ze szlachcicem ( ja off i on off ) ... atak doszedł poparcie zbiłem ( zrobił unik offem ) i moje wojska wracają ... następnie patrzę po odświeżeniu strony że moje wojska wrócą do wioski za 10 sekund a jego atak wejdzie za 10 sekund ( w tej samej atak wchodzi co wojska powracają ) . Pytanie brzmi: JAK TO ZROBIĆ ? Sensowne odpowiedzi będę wynagradzał lajkami :)

Opublikowano

trzeba poprostu umieć obliczyć czas wędrówki szlachcica z wioski x do y oraz wędrówkę offa z y do x i po ataku na wioskę y wysłać w odpowiednim momencie atak.

Przykładowo :

500/500 atakuje 520/520

Czas ataku z szlachcicem zajmuje 01:15

Ty robisz unik. Wojsko wraca. Off na niego biegnie od Ciebie 0:45 obliczasz szybko ile sekund upłynęło od jego ataku na Cb i w odpowiednym momencie wysyłasz na niego atak tak by wchodził w niego max sekundę po powrocie wojsk (choć można w 1 sekundę zrobić unik.)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...