Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[bug] zoom w grze

dr124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

dzisiaj juz sie wkurzylem

ten blad mnie denerwuje

gram sobie w lol a tu nagle jeb..... zoom taki ze widze cala postac na ekranie i nic nie moge zrobic

wiem ze kamere sie oddaja kolkiem od myszy ale mi jakos nie dziala a nie ma pieniedzy na nowa :D

dalo by sie jakos przestawic aby oddalac/przyblizac jakimis wybranymi klawiszami?

dziekuje za pomoc

6rlpEiq.gif

Opublikowano

Sprawdziłem w grze, wygląda na to, że się nie da, masz jakiegos pada do komputera? Programem JoyToKey możesz podmienic klawisze na padzie na klawisze z klawiatury i myszki, jest tam tez opcja whell rotation, pod jeden klawisz ustawiasz +22(ten co ma byc w dół) pod drugi -22(ten w góre) i teraz na dwóch przyciskach pada obracasz kółkiem myszki :P testuje to własnie teraz na stronie i działa.

Na pewno w grze również zadziała, poniewaz to symuluje myszke :P

Są programy które podmieniają klawisze w klawiaturze, ale nie pamiętam jakie, a ten miałem pod ręką.

Powyższy post to jeden z najbardziej elokwentnych i wysublimowanych wpisów na tym forum. Zastanów się 10 razy, nim się do niego odwołasz, oraz ciesz się wiedzą płynącą z niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...