Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie pliki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce postawić sobie serwer MT2 na hamachi.Co byście mi polecili? .Jakie pliki serwerowe z którego roku ,jak i klient? Byłbym wdzięczny za linki na gg 975777. Chciałbym żeby metin był sopolszczony (misje też ).Widziałem jakieś zdjęcie na który pokazane było jak biło się metka infornacje ile już ich rozwaliłeś ciekawi mnie ta opcja.jabby co jestem na gg

Opublikowano

Hm.. 2010 rok , tak jak up sharer'a ;) .

Lecz jak chcesz robić hamachi, to dobry sprzęt , ładna prezka i niech postoi chociaż miesiąc -_- .

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

a może wiecie kto ma pliki serwerowe i klienta bardziej zbliżonego do oryginalnego metina?

może ktoś jeszcze wie jak zrobić żeby jak bije mitana wyświetlało mi obok okienko ile metinów już rozwaliłem.

Opublikowano

pliki od sharer'a jak dla mnie porażka a poradnik wszystko na szybko jak wydaje polecenie ./start to system nie rozpoznaje komendy

Opublikowano

Pliki badara są lepsze... jak chcesz mieć dobry serwer to pobierz Reupload plikow by Badar.

Pliki Badara maja mniej bugów niż pliki Sherera.

@wilkDB bo w plikach sherera nie wpisuje się ./start tylko /start

ale Sherer ma bardziej zbugowane pliki niż Badar to moje zdanie.

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...